sagol canim oyle guzel yazmissin anlatmissinki goz yaslarimi tutamadim ,13 gundur bebegim kuvezde mayisa kadarda orda kalacak nasil gececek bukadar zaman,bilmiyorum.okadar bosluktayimki ne yedigimi ne içtigimi ne uyudugumun farkindayim bende senin gibi kimseyle gorusup konusmak istemiyorum telefonlara bakmiyorum,insanin basina gelmeyince bilmiyormus,Allahim herkese yardim etsin,bebegimi hastanede birakip ciktim ertesi sabah uyandigimda sutum gelmisti heryerim islanmisti,hem sevindim hem uzuldum,yavrum kucagimda degilki besleyim onu off suanda bebegim beslenmekte zorluk cekiyor,hazmedemiyor,bagirsak migde sorunlarimiz var,doktorlar genel durumu iyi diyorlar ama ben hep korku içindeyim,700 gr daha bi bakiyoruz almisbi kac gr seviniyoruz ertesi gun gittigimizde aldigindan fazlasini vermis yikiliyorum.dun gittim parmagimdan oyle sikica tuttuki anne gitme der gibiydi goz goze geldik,
Allahim bu nasil bi duygu yarabbim,bebegim gozlerini kapatip uykuya dalinca ciktim ordan,Allahim bebeklerimizi bize bagislasin..