Benim bütün sorunum saçlarım sanırım.özellikle saç önlerim beni gerçekten çok mutsuz ediyor.benim sorunum; yan kahkülüm var yıkıyorum akşamdan kurutuyorum fönlüyorum sonra sabah işe giderken birde düzleştiriyorum güzel duruyor ama evden bi çıkıyorum o kahküller ayrık ayrık saç tellerim birbirinden tek tek ayrılmış bir kısmı tepeme yapışmış kıvrılmış nasıl çirkin duruyor anlatamam kedi tüyü gibi aynı, işe geliyorum bu arada öğretmenim aynaya bi bakıyorum moralim çok bozuluyor bütün günüm kendime güvensiz geçiyor bu kadar takma diyeceksiniz ama işte saçın ön kısmı en göze çarpan yer bide işim gereği durmadan göz önündeyim bide milletin kahkülüne perçemine bakıyorum nasıl düz yumuşak şekilli duruyor hayret ediyorum hiç mi bozulmaz.ben ne yapıcam kızlar ya evde şekillendirdiğim kahkülüm dışarı her çıktığımda bozulacak mı. bu arada john frieda frizz ease de kullanıyorum banamısın demiyor saçlarım düz ve ince telli. lütfen bir yardım edin gerçekten çok dua ederim sizlere takıntı oldu resmen bu durum bendesenağlama. yokmu bunun bir çözümü bilgili arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler...