How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri Lütfen bana bir akıl verin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asyam27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
30
0
86
Balıkesir
Benim bütün sorunum saçlarım sanırım.özellikle saç önlerim beni gerçekten çok mutsuz ediyor.benim sorunum; yan kahkülüm var yıkıyorum akşamdan kurutuyorum fönlüyorum sonra sabah işe giderken birde düzleştiriyorum güzel duruyor ama evden bi çıkıyorum o kahküller ayrık ayrık saç tellerim birbirinden tek tek ayrılmış bir kısmı tepeme yapışmış kıvrılmış nasıl çirkin duruyor anlatamam kedi tüyü gibi aynı, işe geliyorum bu arada öğretmenim aynaya bi bakıyorum moralim çok bozuluyor bütün günüm kendime güvensiz geçiyor bu kadar takma diyeceksiniz ama işte saçın ön kısmı en göze çarpan yer bide işim gereği durmadan göz önündeyim bide milletin kahkülüne perçemine bakıyorum nasıl düz yumuşak şekilli duruyor hayret ediyorum hiç mi bozulmaz.ben ne yapıcam kızlar ya evde şekillendirdiğim kahkülüm dışarı her çıktığımda bozulacak mı. bu arada john frieda frizz ease de kullanıyorum banamısın demiyor saçlarım düz ve ince telli. lütfen bir yardım edin gerçekten çok dua ederim sizlere takıntı oldu resmen bu durum bendesenağlama. yokmu bunun bir çözümü bilgili arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler...

elidor mükemmel düz serisinin 7/24 ünü kullan
çantanda bulunsun küçücük bişey zaten
durulamada gerektirmiyor.
8690637066337_B.jpg

Kahkül yerine uzun yan perçem kullanmayı denediniz mi? gerektiğinde kulağınızın arkasına atabilecek veya topladığınızda tutturulabilecek bir uzunlukta

sprey kullandım ama onu sıkınca saç önümde ağırlık oluyor çok belli oluyor saçımda acaba benmi kullanmayı bilmiyorum. uzun perçem de kullandım ayrık ve basık duruyor zaten kahkülüm çok kısa değil yan kahkül perçeme yakın varmı acaba önereceğiniz başka yöntemler acaba ben şekillendirmeyi mi bilmiyorum çok mu beceriksizimkafamçokkarıştı...

evet sorun sende bence :delphin:
bu krem sadece saç uçlarına sürülüyor bilmem farkındamisin

hem kırıkları düzeltiyor hemde saçına şekil vermeni sağlıyor

kullanım şeklini bilmediğini düşünmeye başladım artık

sen tutup diplerden uçlara kadar sürersen ağırlık yapar tabii

altı üstü kahkülüne uygulicaksın, hoş kaç tonluk ağırlık yapıcaksasırnaşık şey

bence kahkül kısmınız yıpranmış olabilir.yıpranmış kısımlar tel tel ayrılır elektiriklenir yapışır..

bunun için en iyisi gliserin oluyorr.bitkisel gliserini saçınız nemliyken kötü olmuşş kısımlara sürüyosunuz kendi kendine kuruyacak nemi içine hapsediyor çok güzel oluyor..ama nemli saça olucak ve gliserin bitkisel olucak

Kahkülünüzü biraz daha sıklaştırsanız arkadaki saçları da o boyda kestirerek belki uçuşma olayını ortadan kaldırabilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
peki şekillendirirken düzleştiricimi kullanmak daha mantıklı fön mü hangisi daha havalı durur basıjk durmaz bide nasıl kullanıyorsunuz kahkülünü şekillendiren arkadaşlar bi yöntemi mi var...

Back