lütfen bana bir akıl verin ? ne yapmalıyım

keşke oğlunuda bir yere bırakabilsen de eşinle beraber balayı niyetine gidebilseniz ne hoş olurdu.. oğlunuda ablana teyzene faaln bırakamazmısın canım ya. nolur sende git. oda çatlasın patlasın :))

evet canım keşke
saolsun sıkıştığım durumda babam bile bakıyor oğluma
onlarla bir görüşeyim eğerki annem babam ablam idare edebiliriz derse oğlumuda bırakıp gitsem çok daha iyi olur

hatta ben bu kadınla orda biraz sohbet felan da etsemmi
onun haberi yoktur olanları eşimin bana anlattığından ..

bence onu rakip olarak görüyrmuş gibi olur muhatap bile alma. ama mutlaka git eşinle mutluluk tablosu çizz kesinlikle. odakalsın öle ortada.

kadın gecenin bir vakti eşini arayıp su isterken aman garip olur mu diye düşünmüyor da
Siz ben gitsem olur mu diye düşünüyorsunuz.
Gidin tabiiki
Kadınlada mesafeli olun, yüz vermeyin.
Keyfinize bakın.

neyı dusunuyorsunuz tabı kı gıdın.esınızle kucuk bır kacamak yapmıs olursunuz.nasıl kadınlar var yahu adamdan su ıstemıs.

gidin eşinizle
oğluşunuda bırakacak biyer bulabilirseniz ne iyi olur
eşinizle biraz yalnız vakit geçirmiş olursunuz hemde daha rahat edersiniz

Son düzenleme:

Evet yaa değilmi gitmeliyim

ağzımı bozamıcam anladın sen

hiç sorma canım yaa

neyı dusunuyorsunuz tabı kı gıdın.esınızle kucuk bır kacamak yapmıs olursunuz.nasıl kadınlar var yahu adamdan su ıstemıs.

hiç sorma ben nikahlı kocam çocuklarımın babasıyla gideceğim ama ne kadar ince şeyleri düşünüyorum o kadının yaptığına bak
offf nasıl bir kişiliktir bu yaa ben utanırım bu kadar terbiyesizlikten sonra o adamın yüzüne bakmaya
eşim onun istediği su başkaydı ama oda bende yoktu :) ama müşteri işte ne yapayım bişey diyemedim söförlere dedim diyor

gidin eşinizle
oğluşunuda bırakacak biyer bulabilirsen ne iyi olur
eşinle biraz yalnız vakit geçirmiş olursun hemde daha rahat edersin

evet canım eğer annemler idare edebilirlerse bir gece oğlumuda bırakıp gidecem

Ben olsam eşimin teklifine evet derim
Nasıl göründüğü önemli değil, ben nasıl olduğumuzu biliyorsam gerisi hiç önemli olmaz

Sen eşinin yakasına yapışıp bensiz gitme demedin kıskançlık krizlerine girmedin sonuçta
Eşin davet etti seni...

O kadın da seni öyle görecekse de görsün
Kendi durumundan daha komik bi durum değil sonuçta..

acaba o kadın mı söylemiş şirket yetkilileri de gelsin diye yoksa başkası mı ?

ama her halükarda git ama prada tepkili davranma kendini adamdan saymasına izin verme

öyle yapacam bende canım eşimin yanında gidecem

acaba o kadın mı söylemiş şirket yetkilileri de gelsin diye yoksa başkası mı ?

ama her halükarda git ama prada tepkili davranma kendini adamdan saymasına izin verme

oda dahil 3 ,4 öğretmen istiyor,oda gelecektir kesin.
geçen gittiklerinde eşim tek gitmişti,şimdide öyle olacağını düşünüyordur sanırım

yok her durumda tepkisiz kalıp hiç muhattap olmamaya çalışayım
ağır ve hanımefendi eşimin yanında mutlu bir eş olarak görsün istiyorum

Sorarlarsa "yani hiç gelecek durumum yoktu eşim ısrar etti, niye böyle yaptı bende anlamadım" dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…