- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
-
- Konu Sahibi There is Hope
Bunun için linç yiyebilirim ama olsun, belliki anne olmak istiyorsunuz, tüp bebek deneyin bebeğiniz olduğunda da biraz biraz büyüyüp kendinizi toparladiginizda tekmeyi basın bu adama. Çocuğunuzla kendinize cok güzel bi hayat kurun. Ailenizin yanınada gitmeyin, siz ayakları yere sağlam basan karakterli birisiniz belliki. Çocuğunuzla cok güzel yaşarsınız tek başınıza
Kendi başımıza ne gelirse gelsin, hayatımız ne kadar zor olursa olsun, biliyorum o sevgi bambaşka.. Kadının fıtratında var belki, anne olmayı çok istemek.. Ama öyle üzülüyorum ki buradaki hikayelere.. kadın aç kalmış açıkta kalmış, hakaretler küfürler ne bileyim başına gelebilecek herşey gelmiş ama yine de çocuk yapmış.. Kocasından şikayetçi kocasını hiç sevmiyor ama çocuk yapmış.. Anlayamıyorum, çok üzülüyorum sadece. Bu yüzden bi köpek bi kedi evlat edinin yada koruyu anne olun ama çocuk yapmayın..Bu yüzden yapmadım da zaten ama bir daha şansım olmayabilir.
Bebek olursa 4 ay raporlu oluyorum. 5. Aydan sonra da bakıcı bakacak. Ve benim de yarim maaş geçecek geriye elime. Ve eşim de yarim maaş getiriyor. Anca bir asgari ücret eder o da. Belki hep kira da oturacağım. Çalıştığım süre zarfında dişimden tırnağımdan artıradak şuan 40 bin tl değerinde düşük model bir araç aldım kendi üstüme. Eşim eğer bundan sonra tam maaş getirirse ve düzelirse belki geçiniriz.Eee cocuk doğarsa çalışmayacaksınız bir müddet. Nasıl bakmayı düşünüyorsunuz çocuğa? Use başlayınca bakıcı veya kreş masrafını nasıl vereceksiniz? Elinize ne kadar kalacak
Kadin calisiyor, adama muhtaç değil. Ayrıca bu kadin anne olmak istiyor. Yaşi biraz daha geçerse ve boşanırsa o zamanki pişmanlığını düşünebiliyormusunuz? Tek başına çocuğunu büyüten bir sürü kadin var konu sahibi neden yapamasın?Adam çalismiyor. Bu kadin daha önce düsük yasamis, soguk evde. Adam çalismiyor, kadinda çalismiyor. Peki para? o "güzel yasarsiniz" için para gerekiyor kusura bakma. Bez, mama fiyatindan haberin varmi? Bunlar en asgari ihtiyaçlar. Kiyafet, sonra cocuk 6 aylik olunca sebze, meyve ihtiyaci.
Yahu dogru düzgün evi isitamiyorlar bile, birak bezi, mamayi. Nasil böyle bir öneri sunabiliyorsun aklim almiyor. Bu kaçinci level polyannacilik?
Aslında tam olarak da buna benzer bir şeyler yapmayı düşünüyorum sadece cesaretim yok. Bu yüzden sağlıklı karar veremiyorum.çocuk olunca düzelir diye de yapmayacağım. Kendim için. Çünkü zaman aleyhime işliyor bu konuda.Bunun için linç yiyebilirim ama olsun, belliki anne olmak istiyorsunuz, tüp bebek deneyin bebeğiniz olduğunda da biraz biraz büyüyüp kendinizi toparladiginizda tekmeyi basın bu adama. Çocuğunuzla kendinize cok güzel bi hayat kurun. Ailenizin yanınada gitmeyin, siz ayakları yere sağlam basan karakterli birisiniz belliki. Çocuğunuzla cok güzel yaşarsınız tek başınıza
Bebek olursa 4 ay raporlu oluyorum. 5. Aydan sonra da bakıcı bakacak. Ve benim de yarim maaş geçecek geriye elime. Ve eşim de yarim maaş getiriyor. Anca bir asgari ücret eder o da. Belki hep kira da oturacağım. Çalıştığım süre zarfında dişimden tırnağımdan artıradak şuan 40 bin tl değerinde düşük model bir araç aldım kendi üstüme. Eşim eğer bundan sonra tam maaş getirirse ve düzelirse belki geçiniriz.
Benim anladığım asgari ücret ile çalışıyor kadın. Çocuğa bakacak kimsesi yok. Yani kreş veya bakıcıya verecek. Kalanı ile kiraya mı versin yemeye mı kıyafete mı doktora mı? Çocuğu yap ve bosan hiç olamayacak şey yani. En azından adamın getirdiği para kiraları öder. Bu şekilde düşünmeden verilen fikirler konu sahibini zor durumda bırakır. Siz dediniz diye yapacak hali yok ama belli mi olur aklına yatar. Demek ki olurmuş der. Arkadaşın dediği gibi yorumunuz polyannacilikKadin calisiyor, adama muhtaç değil. Ayrıca bu kadin anne olmak istiyor. Yaşi biraz daha geçerse ve boşanırsa o zamanki pişmanlığını düşünebiliyormusunuz? Tek başına çocuğunu büyüten bir sürü kadin var konu sahibi neden yapamasın?
Boşan diyorum ben zaten boşan. Bebek yap ve boşan.
Kadin calisiyor, adama muhtaç değil. Ayrıca bu kadin anne olmak istiyor. Yaşi biraz daha geçerse ve boşanırsa o zamanki pişmanlığını düşünebiliyormusunuz? Tek başına çocuğunu büyüten bir sürü kadin var konu sahibi neden yapamasın?
Konu sahibi arkadaş babasının evine bile kocasıyla gitmeyi istemiş..gönül koymuş babası kabul etmeyince.." belki o şehirde kocam çalışırdı demiş..dememiş bu adam daha kaç yıldır hayatımda ne paylaştık neyine ortağım ,kendime bunu neden yapıyorum?" diye.. yine terkedip gitmemiş yalancı, bir dediği bir dediği ile tutmayan adamı.Evet çok kadın var kendi ayakları üzerinde durup evladına bile bakan ama bu sayıdan çok daha fazla örnekte de küçücük çocuklar telef oldular sevgisiz ,saygısız aile ortamlarında tutarsız anne babalar arasındaKadin calisiyor, adama muhtaç değil. Ayrıca bu kadin anne olmak istiyor. Yaşi biraz daha geçerse ve boşanırsa o zamanki pişmanlığını düşünebiliyormusunuz? Tek başına çocuğunu büyüten bir sürü kadin var konu sahibi neden yapamasın?
Haklisiniz tek kuruş getirmezse eve; O ihtimali de düşündüm. 4 yıldır çalışıyorum. Bebek olurda ve artık tahammülsüz kalınca boşanırımBakin siz akıllı kadınsınız.
Bu şartlarda öyle böyle düşük de olsa bir araç almışsınız.
Sizden daha iyi şartlarla benim yapamadığım bir şey bu.
Güçlü ve cesursunuz. Belki başarır miyim düşünceniz bundan.
Ama hesabınızı eşim düzelirse diye değil de hep böyle giderse daha beter olur eşim kuruş bile getirmezse diye yapmalısınız.
O güveni vermiyor çünkü.
Elli yaşında bile tüp bebek yapabilirsin. Hayat sizin tabi karar sizinŞu an 41 yaşına gireceğim
Bebek olursa 4 ay raporlu oluyorum. 5. Aydan sonra da bakıcı bakacak. Ve benim de yarim maaş geçecek geriye elime. Ve eşim de yarim maaş getiriyor. Anca bir asgari ücret eder o da. Belki hep kira da oturacağım. Çalıştığım süre zarfında dişimden tırnağımdan artıradak şuan 40 bin tl değerinde düşük model bir araç aldım kendi üstüme. Eşim eğer bundan sonra tam maaş getirirse ve düzelirse belki geçiniriz.