- 14 Ağustos 2023
- 38
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi eylulrtosun
Herkese merhaba arkadaşlar benim bir derdim var 2 yıllık evliyim ve 1 tane 11 aylık oğlum var evliliğimin başında herşey güzel gitse de şuan çıkmazdayım 5 yıllık sevgililik 2 yıllık evlilik beraberliğimiz var eşimle haftanın 2 günü iyisek 5 günü kötüyüz hamileliğimde yatakları ayırmıştık oğlum doğana kadar dedik fakat oğlum yaşına geldi hala ayrı yatıyoruz ayrı odalar da akşam gelir yemek yer az oğluyla oynar biraz oturur odasına çekilir telefonla oynar 0 borçla evlendik 11 bilezik 1 tane kolyem vardı hepsi gitti üstüne 200 bin borç üstelik hepsi kumara gitti kumar bağımlısı oldu elindeki 100 TL bile yatırır oldu oynama diye kaç kere yalvardım sen karışma diyip geçiştirdi bi kaç kez ailenin yanında döndüm oğlumla tehdit etti zar zor da olsa eve döndürdü beni. Çıkmazdayım evlilik diye bir şey kalmadı bana hiç zaman ayırmıyor içeriden avans almış 100 bin TL borçlarını ödedi her ay 5 bin kesiliyor maaşından ama sonra tekrar borç yaptı suan uçan kuşa borç var ve aldığı maaş eve yetmiyor geçinemiyoruz üstelik hiç borcumuz yoktu ve bir sürü birikimimiz vardı evlendiğimizden beri bir kere çiçek almadı evi bir gün dağınık görsün veya yemek yapmıykm sürekli söylenir ama bunlwrı yaparsam benden iyisi yok canı istediğinde bana yaklaşıyor piskolıjım bozuldu artık ve bu durum oğluma da yansıyor boşanmak istedim bi kaç kere ama yapamadım ne yapacağım arkadaşlar lütfen yol gösterin