- 5 Ağustos 2018
- 18
- 10
- 3
- Konu Sahibi yorgunpapatya
-
Hayir ilk uyeligimikinci üyeliğiniz mi bu?
Bende ayni sizin gibi düsünüyorum bu konuda :/ tesekkur ederim cevabiniz icinSizinle 6 yıldır süregelen bir ilişkisi olunca varlığınıza alışmış yokluğunuzun ne olacağını bilememiş, kaybetmekten korkmamış. Hayatındaki etkisini bilmeden size kafasına estiği gibi davranmış ve şimdi pişman olmuş ama iş işten geçmiş bence. Bana göre kimse ikinci şansı hak etmez. O şans verilse de hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için olmaz.
23 yasindayim lisede tanistikYaşınız kaç?
Tamda benimle şu şekil konuşacak birine ihtiyacim var ki ben bu kararimda dik bir sekilde durmaya devam edeyim :/ tesekkur ederimYok öyle yağma. Siz bu raddeye gelene kadar aklı neredeymis? Ben ikinci şansa inanmıyorum. Siz ağlayıp yalvarirken her şey ona göre iyi hoştu. Bazı şeyler için çok geçtir. Zaten bitirmeyi göze aldığınıza göre bir şeyler kopmuş gitmiş. Siz onu beklerken nelerle uğraşıyorsa geri gitsin onları yapsın.
17 yaşında tanışıp 6 sene birliktelik yaşayıp şimdi bunları görüyorsanız karşınızdakinden hiç gerek yok 2. Şansa.23 yasindayim lisede tanistik
Güven konusunda hicbir soru isareti yok kafamda tabi asla emin olamazsin ama oyle bir sey yaptigini dusunmuyorum ama ayni dediginiz gibi ben yalvarirken kimse donup bakmadi :/diğeriyle yürütemedi sana geri döndü ,
sen ağlarken o vicdan yamadı ki sen yapasın ,
Cok tesekkür ederim yorumunuz icin :) bir kac fikir duymak akil danismak suan gercekten iyi geldiBazı konularda bazı kişilere 2.sans vermek gerek ama ilişkilerde hele böyle sebeplerden dolayı 2.sans diye birşey olmadığına inanıyorum . Hiç iyi niyetlide düşünemiyorum açıkçası . Aklıma hemen "ilgisini ceken baska biri vardı, o gitti ya da hevesi geçti şimdi eski alışkanlığına dönmek istiyor" ihtimali geliyor . Daha çok gençsiniz, yolunuza bakin.
Denenmişi denemek olmaz .
Kalbim istemiyor vicdanim uyutmuyor :/ yorumunuz icib tesekkurler dikkate alicamHerkesin 2. Şansı hakettiğini düşünürüm.
Kalbinin sesini dinle, istiyorsan şans ver fakat sevgi bitmişse zaten olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?