Lütfen bana akıl verin

yorgunpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
18
10
3
Bu zamana kadar üye olmadan dışarıdan bir izleyici dinleyici olarak cok takip ettim bu siteyi ve artik öyle bır sıkıntım varki hertürlü fikre akla ihtiyacim var.

Yaklaşık 1-2 ay önce 6 yillik iliskimi bitirdim. Çok güzel bir iliskiydi özellikle ilk yillar cok guzel gecti birlikte büyüdk eglendik güldük agladik herseyimizde birbirimizin yaninda olduk sevgilim cok iyi bir insandi bana cok ilgiliydi. Ama ne olduysa bu son 1 sene tamamen farkli bir insana dönüstü gün icinde ona ulasip konusamiyordum bile ne desem itiraz ediyordu herseye bagirir sinirlenir kizar olmustu resmen gözü beni görmuyordu artik. Bu süre icinde ben cok yoruldum. Bagirdim olmadi kizdim olmadi agladim olmadi. Sokaklarda sinir krizi gecirdigimi biliyorum artik kendine gel diye. Bu iliskiden asla vazgecmek istememistim cunku ciddi dusunuyorduk artik bir söz bir nisan bu adimlari atmak uzereydik ki benden daha cok o istiyordu zaten bunlari. Benim sorumluluklarim artti diyordu ne zaman arasam ya sen benim nelerle ugrastigimi biliyormusun diyip yuzume kapatiyordu ve bu durum bana artik tak etti ve 2 ay once bu iliskiyi kesin bi kararla bitirdim. Sevgilim hicbirsey demedi sadece tamam dedi beni ciddiye almadigini biliyordum ama 1 ay boyunca hicbirsey yapmadi arada arayip napiyorsun diyip ben tersleyince kapativerdi telefonu. Simdi ne olduysa yaklasik 2 haftadir yalvar yakar ariyor yollarima cikiyor önümde diz cöküyor hungur hungur agliyor. Ben bu iliskiyi kesinlikle istemiyorum artik ama 6 yildir tanidigim koskoca adaminda boyle yere cöküp aglamasina yuregim dayanmiyor kötü mü yapiyorum diyorum geceleri vicdanim beni uyutmuyor ama bu son sene cektiklerimi de ben biliyorum. Bidaha yapmiycam diye yeminler ediyor. Ailemin asla onaylamadigi bir iliskiydi sirf ben iliskimin bu kadar arkasinda durdugum icin birsey demediler . Hala da dururdum bana boyle davranmasaydi.
Ne yapmaliyim bu durumda kararli durmaya devam etmeli miyim yoksa kimseyi uzme herkes ikinci bir sansi hakeder mi diyorsunuz. Ikinci bir sans vermek ister misin diye sorarsaniz sanki icimden birseyler koptu ve galiba bunu istemiyorum ama bana şöyle yap böyle yap böyle davran diycek birilerine ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum

Sizinle 6 yıldır süregelen bir ilişkisi olunca varlığınıza alışmış yokluğunuzun ne olacağını bilememiş, kaybetmekten korkmamış. Hayatındaki etkisini bilmeden size kafasına estiği gibi davranmış ve şimdi pişman olmuş ama iş işten geçmiş bence. Bana göre kimse ikinci şansı hak etmez. O şans verilse de hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için olmaz.

Yok öyle yağma. Siz bu raddeye gelene kadar aklı neredeymis? Ben ikinci şansa inanmıyorum. Siz ağlayıp yalvarirken her şey ona göre iyi hoştu. Bazı şeyler için çok geçtir. Zaten bitirmeyi göze aldığınıza göre bir şeyler kopmuş gitmiş. Siz onu beklerken nelerle uğraşıyorsa geri gitsin onları yapsın.

Bende ayni sizin gibi düsünüyorum bu konuda :/ tesekkur ederim cevabiniz icin

T
Tamda benimle şu şekil konuşacak birine ihtiyacim var ki ben bu kararimda dik bir sekilde durmaya devam edeyim :/ tesekkur ederim

23 yasindayim lisede tanistik
17 yaşında tanışıp 6 sene birliktelik yaşayıp şimdi bunları görüyorsanız karşınızdakinden hiç gerek yok 2. Şansa.
Bu da onun hayatının hatası olsun dövünsün dursun. Sizde hiiiç vah tüh demeyin hayatınıza devam edin. Bu kadar şeyden sonra barışacak kadar ucuz görünmeyin.

Bazı konularda bazı kişilere 2.sans vermek gerek ama ilişkilerde hele böyle sebeplerden dolayı 2.sans diye birşey olmadığına inanıyorum . Hiç iyi niyetlide düşünemiyorum açıkçası . Aklıma hemen "ilgisini ceken baska biri vardı, o gitti ya da hevesi geçti şimdi eski alışkanlığına dönmek istiyor" ihtimali geliyor . Daha çok gençsiniz, yolunuza bakin.
Denenmişi denemek olmaz .

Cok tesekkür ederim yorumunuz icin :) bir kac fikir duymak akil danismak suan gercekten iyi geldi

Herkesin 2. Şansı hakettiğini düşünürüm.
Kalbinin sesini dinle, istiyorsan şans ver fakat sevgi bitmişse zaten olmaz.

yok oyle yagma! Herkesin hayati padisah hayati gibi mi? Hayatim iyi sana iyiyim, hayatim kotu sana kotuyum modunda olan bir adamla olmaz ayrilmakla isabet etmissiniz. Bu adama cok sinirlendim. Ileride daha kotu seyler yasadiginizda demek ki yuzune bakmayacak. Sakin donme.

Vicdanınızı susturmayı deneyin. 6 yıl, emek şu bu kalbiniz o şansı vermek istemedikten sonra hepsi hikaye.
Erkekler ayrılığı ilk başlarda keyifli bir şey sanıyor galiba. Siz o kadar ağlar, yalvarırken o ne yaptı? Kendinizi anlatma şansı vermeden telefonları yüzünüze kapattı.
Şimdi o şansı neden veresiniz?

Araya sogukluk girdikten sonra hiç bir şey asla eskisi gibi olmaz zamanında deger kıymet verseydi size huylu huyundan vazgeçmez 50 kerede şans verseniz olmaz yorulduğunuzla kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…