Lütfen bana akıl verin delirecem.

Ayyy sen de çok hatalısın bu adam ne mükemmeli yaaa,burda banlanmak istemem ama sen de bununla gözgöre göre barışırsan acımam sana valla.İnsan kendi değerini bilmezse ,elin adamı hiiiiç bilmez.Yolda ağzına geleni sayan adam, yarın evlensen sokak ortasında seni linç eder çok rahat çünkü .Lütfen uzak dur kendine başka bir şey bul yoksa hayatın çekilmez hale gelir

Konu sahibi
Siz de bir insan evladısınız sizi de bir ana büyüttü bakın ben üç kız büyütüyorum öyle zor ki ömür gidiyor ömrümden yeter ki onlar iyi olsun diyorum

Ama bu kendinizi paçavra etmişliğiniz nedir
Kim oluyor o
Nasıl size bu denli hakaret edebiliyor

Ananız babanız yapsa evi terk edersiniz
İntihar edersiniz
Elalemin beyinsiz oğlu yapınca
Dayandım sabrettim sustum alttan aldım
Ne münasebet ya ne münasebet

Bi kendine gel
Silkelen
Defol git hayatımdan de
İnan sinir harbi yaşadım burda
Kendi değerinizi bilin yükseltin azıcık ya!!!

Allah razı olsun yorumumuz beni çok duygulandırdı insanlar böyle işte anca yargılar

Ben gerçekten değer verdim sevdim. Basit değildi başlarda çok iyiydi ne bileyim belki de o güzel gunlerim hatrına böyle ona toz konduramiyorum.

bu sıfatları yakıştırıyor musunuz kendinize?

benim bildiğim bu sıfatlar para karşılığı erkeklerle seks yapan kadınlar için kullanıyor. sizde var mı böyle bi durum?
Böyle bi durumum yok sinirlenince ağzından çıkan laflar bunlar. Sinirden adam da ölüyor yani öyle dedi diye öyle olmam gerekmiyor.

Gerçekten mükemmel bir adammış. Onun gibi hakaret eden, küfür eden, karşısındaki kadını aşağılayan mükemmel bir adam zor bulunur bence. Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz aman kaçırmayın elinizden. Madem özür de dilemiş devam edin.

Gözümde 14 15 yaşında iki tane gümüş yüzük alıp takmış, arkadaş ortamları tarafından beğenilip uzun süreli beraberlikleri takdir edilen , bunu ve yaşanmışlıkların bitmişliğini kabul etmek istemeyen yaşın vermiş olduğu hızlı duygu değişimi, karar almada zorluk, melankoli ve hırçınlıktan birbirini yiyen 2 genç gördüm ben.
Olayın aslını elbette bilmek mümkün değil fakat senaryonuz gözümde böyle bir şey canlandırdı.
Aşkta gurur var mıdır , yok mudur bilemem ama bir kadın da olması gereken İLK faktördür gurur. Benim nezdim de tabi...

Şu yazıyı yazarken harcadigim zamana yazık. Hayır burada gelip akıl verin, yardım edin diye agliyorsun ama muhtemelen okumadin bile bu yaziyi değil mi? Neden? Çunku doğru olduğunu biliyorsun. Sevgilini savunmaya devam et sen. Yukarıda bir arkadasin dediği gibi, siz birbirinize layiksiniz.

Muhtemelen yine sözünü tutmayacak. Saygı kaybolmuş bir daha bulunmaz. Bitmiş. Doğru düzgün biri karşınıza çıktığında yalansız başlayın . Bu adamla olan geçmişinize sünger çekin, kendi sağlığınız selametiniz için. Şimdi bunu yapan evlenip garantiye aldığında neler yapmaz. Bile bile yakmayın başınızı

önce size o kötü laflarından sonra sizin yüzüğü atmanız gerekiyordu ! sizi geçmişinizle vuran biri ne kadar kötü bir insan . hiç de iyi niyetli değil. temiz kalpli hiç değil. sakın yüz vermeyin. unutun bu kişiyi. bitirin tamamen ilişkiyi. çok pişman olursunuz.

Hastalıklı bir iliski gel dedi git dedi yap dedi. Offf icim sıkıldı okurken bu ne.... size o..... Diyen adama nasıl mükemmel biri diyorsunuz mükemmel değilmiş işte.

Evlenip birde bu adama çocuk yaparsın o çocuklara yazık...

Acilen ayrılın yarın öbür gün bunun sonu piskolojik baskı, şiddet Allah korusun cinayete bile gider

Size ör. ...... ka...pe dedi yavssk dedi sıktır git dedi deli dedi siz hala onu seviyorsunuz biraz gurur lütfen ya biraz gurur tam dengi denginesiniz aslında ama evlenmeyin ikinize bi cocuk yapmayın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…