E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
__memnun olduğunu söyleyenler de var.bence kullanış şekillerinde sorun var..bu kadar ısrarla kalitesiz olduğunu söylemen mantıklı değil benceeeekalıtesız dıyor ımzamı atıyorum altına
yılarca var olan hisar kutahya kalıtesı var ortada
karaca cok fazla reklam yapıyor o yuzden herkes almaya kalkıyor ama alanlar memnun mu sormak lazım
ozellıkle tencere takımları tam bı husran
bu benım fıkrım bılgımm bılgıme guvendığım ıcın bı önerıde bulundum
bunu alma at kullanma yada çirkın demedım dememde ama fıkır verırım:lepi:
bence modeli gayet hoş.ben de sade bir modeli almıştım karacanın.
karacanın kalitesizliğini ben de burdan duydum ilk defa. çok da önemsemiyorum açıkçası sonuçta ilk ve son yemek takımımız bu olmayacak. ne yani yemek yerken tabak çatlıyor mu :) bulaşık makinesinde yıkanınca desende bozulma oluyorsa da elimizde yıkarız yapışmaz ya değil mi ama. daha da kötü çıkarsa da canımız sağolsun yerimseniben
__memnun olduğunu söyleyenler de var.bence kullanış şekillerinde sorun var..bu kadar ısrarla kalitesiz olduğunu söylemen mantıklı değil benceeeelmaz:
bence modeli gayet hoş.ben de sade bir modeli almıştım karacanın.
karacanın kalitesizliğini ben de burdan duydum ilk defa. çok da önemsemiyorum açıkçası sonuçta ilk ve son yemek takımımız bu olmayacak. ne yani yemek yerken tabak çatlıyor mu :) bulaşık makinesinde yıkanınca desende bozulma oluyorsa da elimizde yıkarız yapışmaz ya değil mi ama. daha da kötü çıkarsa da canımız sağolsun yerimseniben
__memnun olduğunu söyleyenler de var.bence kullanış şekillerinde sorun var..bu kadar ısrarla kalitesiz olduğunu söylemen mantıklı değil benceeeelmaz:
ya tühh kötü mü bu karaca bnm annnemde bana aldı ceyizime kapmanyadan sey olanı var tenecere kaşık takımı yemek takımı bir de dayanamadı cay takımı aldı.yemek takımını da farklı bi desen begendik kampanyayay dahil değilmiş onlar üstüne para ekledik valla moralim bozuldu şimdiden garantisi de 2 sene daha başlatmadık çnkğ evlenmeme daha var yani söz nışan bille yok
uğur böcüğü (diğer kişiye cvp bile yazmıyorum)ben seni kastederek konuşmadım. üzerine alınmana gerek yoktu. öle olsaydı sana yazardım zaten kimsenin kimseden çekindiği yok burada. bu sitede bunu ilk sen söylemiyorsun senden de kötü olduğunu duydum başkaları da yazdı. üzerine alınmana gerek yoktu.
maddi durumuma gelince bu kimseyi ilgilendirmez.
şu var bizler çeyiz hazılığı yapıyoruz ve elbette çoook beğenerek aldığımız şeylerden bazıları kötü çıkacaktır.dünya malı dünyada kalır. ne yani kötü çıktı die ölelim mi ??? ben karaca aldım sokağa atacak param da yok elbette ama kötü de çıkarsa canım sağolsun. bunu kastettim ama anlamamışsınız. neyse polemikleri sevmiyorum.
uğur böcüğü (diğer kişiye cvp bile yazmıyorum)ben seni kastederek konuşmadım. üzerine alınmana gerek yoktu. öle olsaydı sana yazardım zaten kimsenin kimseden çekindiği yok burada. bu sitede bunu ilk sen söylemiyorsun senden de kötü olduğunu duydum başkaları da yazdı. üzerine alınmana gerek yoktu.
maddi durumuma gelince bu kimseyi ilgilendirmez.
şu var bizler çeyiz hazılığı yapıyoruz ve elbette çoook beğenerek aldığımız şeylerden bazıları kötü çıkacaktır.dünya malı dünyada kalır. ne yani kötü çıktı die ölelim mi ??? ben karaca aldım sokağa atacak param da yok elbette ama kötü de çıkarsa canım sağolsun. bunu kastettim ama anlamamışsınız. neyse polemikleri sevmiyorum.
benım savunduğum bı fıkre cvp verrdın ozmn benımde sana cvp vermem gerekmıyor mu
ben ceyısle ılgılı konuları hep ustume alınırım amacım sız aldınız aaaaaaaa ne kadr kötu atın demek deıldı okursun arkdasa gule gule kullan bıle yazdım
bıldığım hatta emın olduğum bı konuda sızı aydınlatmak ıstedım hee ben ıstemem desen bıle ben gene derdım cunku
bana suan kac kısı msj attı ıyıkı bunu soyledın karaca alacaktımm dıyen yada bana dırek cok tskler ıyıkı almamışım dıyen dua eden var
bende ceyıs hazrlığı yapıyorum ınan aldıklarımın ıcınde 1 tllık bıle ürün var ama sağlamdr ıstemem hıcbır ınsanın parası boşa gtsın mirmirmirmiryoksa hıc ılgılenmezdım
aldığımız seylerın bazıları tabıkı kötu cıkacakttr ama bu cok para verıp aldığımız bısey olmasın dıe bunu onlemek ıstedım anlatablıyor muyum
sonucta bı setı adamlar 1400 1200 tl verıyo
ben polemık yaratmıyorum emın ol benı bılen bılıyo fıkır paylasımı yapıyoruz bana gore
yok sen polemık dersen
hemen konu kılıtlenebılır
ya tühh kötü mü bu karaca bnm annnemde bana aldı ceyizime kapmanyadan sey olanı var tenecere kaşık takımı yemek takımı bir de dayanamadı cay takımı aldı.yemek takımını da farklı bi desen begendik kampanyayay dahil değilmiş onlar üstüne para ekledik valla moralim bozuldu şimdiden garantisi de 2 sene daha başlatmadık çnkğ evlenmeme daha var yani söz nışan bille yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?