• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalıtesız dıyor ımzamı atıyorum altına

yılarca var olan hisar kutahya kalıtesı var ortada
karaca cok fazla reklam yapıyor o yuzden herkes almaya kalkıyor ama alanlar memnun mu sormak lazım
ozellıkle tencere takımları tam bı husran
bu benım fıkrım bılgımm bılgıme guvendığım ıcın bı önerıde bulundum
bunu alma at kullanma yada çirkın demedım dememde ama fıkır verırım:lepi:
__memnun olduğunu söyleyenler de var.bence kullanış şekillerinde sorun var..bu kadar ısrarla kalitesiz olduğunu söylemen mantıklı değil benceeee:olmaz:

deseni çok güzel canım..benimkide bunun bi benzeri aynı renklerde..çok desenli değil bence çok iyi tatlım güle güle kullan..

bence modeli gayet hoş.ben de sade bir modeli almıştım karacanın.
karacanın kalitesizliğini ben de burdan duydum ilk defa. çok da önemsemiyorum açıkçası sonuçta ilk ve son yemek takımımız bu olmayacak. ne yani yemek yerken tabak çatlıyor mu :) bulaşık makinesinde yıkanınca desende bozulma oluyorsa da elimizde yıkarız yapışmaz ya değil mi ama. daha da kötü çıkarsa da canımız sağolsun yerimseniben

bakın arkadaslar ya sız anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum
senın durumun cok ıyı olabılır 600 700 tl bı yemek takımına verebılırsın
sonra ayy catladı dıyıp atabılırsın
ama burda durumu okadr parlak olmayan ınsanlar var kımse okadr paranın çöpe gtmesını ıstemez
burası paylasım sıtesı bende sıze doğru olan bıseyı anlatmaya calısıyorum
he ıster anlarsın ıster anlamazsın sana kalmış
alınan hersey kullanılır sonucta
hem bulasık makınasında ben yemek takımı yıkamıycaksam neden makına alayım ozmn deıl mı
yemek yerken catlamıyo
celık tencerelerı kararıyo sapları cıkıyor gıbı gıbı gıbı

__memnun olduğunu söyleyenler de var.bence kullanış şekillerinde sorun var..bu kadar ısrarla kalitesiz olduğunu söylemen mantıklı değil benceeee:olmaz:

tabıkı vardır ben yok demedımkı
ben benım ve ÇOĞU ınsanın bıldığı bı gerceği senınle paylasmak ıstedım
yoksa banane yaa ben kullanmıycam hoş senın ayrıca gule gule kullanda ddım ama fıkrımı belırterek
sen ne kadrlık evlısın kac yıldır mutfaktasın yada hıc acıp kullanmadın karacanın bı tenceresını
hayır deıl mı(sımdık buna evt dersın ama karaca yıllardır olan bır marka deıl:1closedeyes:)
ben bunu kullananlardan bılıyorum kullanan yakınlarımdan eşten dostan gıdıp yerınde ıncelıyorum bı urun almadan
karaca nerde uretılıyor desem kesın türkıye dersın onada :umursamaz:
neyse lafı uzatmak ıstemıyorum
he bıde bana mantıksız demeye calısma bak orda ne yazıyor CEYIS BAKANI bıl bıldığımız var elbet :delphin:

bence modeli gayet hoş.ben de sade bir modeli almıştım karacanın.
karacanın kalitesizliğini ben de burdan duydum ilk defa. çok da önemsemiyorum açıkçası sonuçta ilk ve son yemek takımımız bu olmayacak. ne yani yemek yerken tabak çatlıyor mu :) bulaşık makinesinde yıkanınca desende bozulma oluyorsa da elimizde yıkarız yapışmaz ya değil mi ama. daha da kötü çıkarsa da canımız sağolsun yerimseniben

siz galiba sık sık takım değiştirmeyi düşünüyorsunuz ancak herkesin maddi durumu bir değil
yüklü paralar verdiğimiz bi eşyanın kalitesininde iyi olmasını bekleriz
aynı hatta daha düşük paralarla daha kaliteli ürünler alablecekken kalitesizini almamaya çalışırız..

ayrıca cidden böcüğün dediği gibi tabakları elimizde yıkayacaksak makineyi süs olsun diemi aldık :1closedeyes:

mantıklı olmayan nedir?

uğur böcüğü çevresinden duyduklarını paylaşmış sizinle..
siz kalitesiz ürünü aldınız die neden kalitesiz diyen kişi mantıksız oluyor?
aldığınız ürünü denediniz mi test ettiniz mi kalitesini?

ya tühh kötü mü bu karaca bnm annnemde bana aldı ceyizime kapmanyadan sey olanı var tenecere kaşık takımı yemek takımı bir de dayanamadı cay takımı aldı.yemek takımını da farklı bi desen begendik kampanyayay dahil değilmiş onlar üstüne para ekledik valla moralim bozuldu şimdiden garantisi de 2 sene daha başlatmadık çnkğ evlenmeme daha var yani söz nışan bille yok

bazı markalar sadece isim yapmışlardır ve kaliteleri ile değil isimleri ile konuşulurlar karacada bunlardan biri..
yaptığı kampanyalar gözü güzel görünüyor olabilir keza desenleri olsun yeni çıkardığı farklı boyutlarda yemek tk.mı vs.ile olsun sadece göz doygunluğu veriyor ha çirkinmi görünüyor hayır dedimya göze doygunluk ama insanlar okadar para verip uzun süreli kullanmak için bişeyler alıyosa bunada değmeli
hersene yemek takımı tencere takımı alınmazya..
karacayı kullanan yakınlarımda çok memnun değiller
isme değil kaliteye bakın bence..

ya tühh kötü mü bu karaca bnm annnemde bana aldı ceyizime kapmanyadan sey olanı var tenecere kaşık takımı yemek takımı bir de dayanamadı cay takımı aldı.yemek takımını da farklı bi desen begendik kampanyayay dahil değilmiş onlar üstüne para ekledik valla moralim bozuldu şimdiden garantisi de 2 sene daha başlatmadık çnkğ evlenmeme daha var yani söz nışan bille yok

cok reklam yaptı hep ondan kazandılar zaten
neyse canını sıkma cnm
ozellıkle tencerıleıne cok dıkkat et ınş bısey olmas dıycem ama kımse memnun deıl
değişme ımkanın yok mu
baska bı marka var mı orda
mesela korkmaz celık tencerede cok ucz ve kalıtedır
yemek takımı kuthya güral
hisar

uğur böcüğü (diğer kişiye cvp bile yazmıyorum)ben seni kastederek konuşmadım. üzerine alınmana gerek yoktu. öle olsaydı sana yazardım zaten kimsenin kimseden çekindiği yok burada. bu sitede bunu ilk sen söylemiyorsun senden de kötü olduğunu duydum başkaları da yazdı. üzerine alınmana gerek yoktu.
maddi durumuma gelince bu kimseyi ilgilendirmez.
şu var bizler çeyiz hazılığı yapıyoruz ve elbette çoook beğenerek aldığımız şeylerden bazıları kötü çıkacaktır.dünya malı dünyada kalır. ne yani kötü çıktı die ölelim mi ??? ben karaca aldım sokağa atacak param da yok elbette ama kötü de çıkarsa canım sağolsun. bunu kastettim ama anlamamışsınız. neyse polemikleri sevmiyorum.

uğur böcüğü (diğer kişiye cvp bile yazmıyorum)ben seni kastederek konuşmadım. üzerine alınmana gerek yoktu. öle olsaydı sana yazardım zaten kimsenin kimseden çekindiği yok burada. bu sitede bunu ilk sen söylemiyorsun senden de kötü olduğunu duydum başkaları da yazdı. üzerine alınmana gerek yoktu.
şu var bizler çeyiz hazılığı yapıyoruz ve elbette çoook beğenerek aldığımız şeylerden bazıları kötü çıkacaktır.dünya malı dünyada kalır. ne yani kötü çıktı die ölelim mi ??? ben karaca aldım sokağa atacak param da yok elbette ama kötü de çıkarsa canım sağolsun. bunu kastettim ama anlamamışsınız. neyse polemikleri sevmiyorum.

çok alındımmm

ne olur bana cevap yazzz :roflol: :roflol: :roflol:

benım savunduğum benımfıkrıme cvp verrdın ozmn benımde sana cvp vermem gerekmıyor mu
ben ceyısle ılgılı konuları hep ustume alınırım amacım sız aldınız aaaaaaaa ne kadr kötu atın demek deıldı okursun arkdasa gule gule kullan bıle yazdım
bıldığım hatta emın olduğum bı konuda sızı aydınlatmak ıstedım hee ben ıstemem desen bıle ben gene derdım cunku
bana suan kac kısı msj attı ıyıkı bunu soyledın karaca alacaktımm dıyen yada bana dırek cok tskler ıyıkı almamışım dıyen dua eden var
bende ceyıs hazrlığı yapıyorum ınan aldıklarımın ıcınde 1 tllık bıle ürün var ama sağlamdr ıstemem hıcbır ınsanın parası boşa gtsın mirmirmirmiryoksa hıc ılgılenmezdım
aldığımız seylerın bazıları tabıkı kötu cıkacakttr ama bu cok para verıp aldığımız bısey olmasın dıe bunu onlemek ıstedım anlatablıyor muyum
sonucta bı setı adamlar 1400 1200 tl verıyo
ben polemık yaratmıyorum emın ol benı bılen bılıyo fıkır paylasımı yapıyoruz bana gore
yok sen polemık dersen
hemen konu kılıtlenebılır

benım savunduğum bı fıkre cvp verrdın ozmn benımde sana cvp vermem gerekmıyor mu
ben ceyısle ılgılı konuları hep ustume alınırım amacım sız aldınız aaaaaaaa ne kadr kötu atın demek deıldı okursun arkdasa gule gule kullan bıle yazdım
bıldığım hatta emın olduğum bı konuda sızı aydınlatmak ıstedım hee ben ıstemem desen bıle ben gene derdım cunku
bana suan kac kısı msj attı ıyıkı bunu soyledın karaca alacaktımm dıyen yada bana dırek cok tskler ıyıkı almamışım dıyen dua eden var
bende ceyıs hazrlığı yapıyorum ınan aldıklarımın ıcınde 1 tllık bıle ürün var ama sağlamdr ıstemem hıcbır ınsanın parası boşa gtsın mirmirmirmiryoksa hıc ılgılenmezdım
aldığımız seylerın bazıları tabıkı kötu cıkacakttr ama bu cok para verıp aldığımız bısey olmasın dıe bunu onlemek ıstedım anlatablıyor muyum
sonucta bı setı adamlar 1400 1200 tl verıyo
ben polemık yaratmıyorum emın ol benı bılen bılıyo fıkır paylasımı yapıyoruz bana gore
yok sen polemık dersen
hemen konu kılıtlenebılır

sölemek istediklerini ben anladım zaten. kötü niyetli yazmadığını düşündüğüm için de üzerine alınma dedim zaten.
senden sonra birileri daha yazınca bunun da yeni bir polemik konusu olmasını istemedim. burası paylaşım alanı. herkes bildiğini gördüğünü birbiriyle paylaşıyorbu da birçok konuda işimizi kolaylaştırıyor açıkçası. .

ben de senin gibiyim ne söz ne nişan var ama..çeyiz setinden aldım ne zaman kullanırım bilmiyorum ama inşallah şansımıza iyi çıkar..aslında böyle şeyleri fazla takmican da işte can sıkıcı şeyleri duyunca olmuyo...ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAMIZI NASİP ETSİN.en önemlisi bu canım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızz bnmkinin aynısı bnde bayılarak aldım çokk hoş nette bulamadım arkadaşlara mail atcam annem vitrinin üstüne koydu alamıyorumda malum ağır ii oldu canım bn spr bi model değiştirme en güzeli buydu aralarında bnce:))

Back
X