BenCagla Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2007 301 0 44 1 Ekim 2007 Konu Sahibi BenCagla #1 aşılamada bugün.12.günüm. görümcem dün aklıma idrar testini soktu yap diye acaba 12.gün idrarda çıkma olasılığı nedir acaba, bilen varmı. gerçi doktor 14.gün kan testi yaptır dedi ama bilemiyorum yardım edermisiniz lütfen:çok üzgünüm:
aşılamada bugün.12.günüm. görümcem dün aklıma idrar testini soktu yap diye acaba 12.gün idrarda çıkma olasılığı nedir acaba, bilen varmı. gerçi doktor 14.gün kan testi yaptır dedi ama bilemiyorum yardım edermisiniz lütfen:çok üzgünüm:
hilarya Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.951 8 42 1 Ekim 2007 Konu Sahibi BenCagla #2 Bence idrarda çıkması için daha erken.. Dr un bile 14. gün kan testi demiş..İdrarda sonuç daha geç çıkıyor bildiğim kadarıyla. Umarım güzel haberleri verirsin bizlere kan testinden sonra a.s.
Bence idrarda çıkması için daha erken.. Dr un bile 14. gün kan testi demiş..İdrarda sonuç daha geç çıkıyor bildiğim kadarıyla. Umarım güzel haberleri verirsin bizlere kan testinden sonra a.s.