- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Merhaba dün kuaförde kaşlarımı aldırdım bugün farkettim bildiğiniz parçalanmış halde yara olmuş durumda ne yapmam lacı.m kaşlarımın alt tarafı bildiğin parça parça yara halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hametan var pomad yara merhemi ben genelde onu sürerimMerhaba dün kuaförde kaşlarımı aldırdım bugün farkettim bildiğiniz parçalanmış halde yara olmuş durumda ne yapmam lacı.m kaşlarımın alt tarafı bildiğin parça parça yara halde
Evde hiçbir merhem kalmamışHametan var pomad yara merhemi ben genelde onu sürerim
geçmiş olsun yumurta beyazı surun ama dikkat edin gözünüze kaçmasınMerhaba dün kuaförde kaşlarımı aldırdım bugün farkettim bildiğiniz parçalanmış halde yara olmuş durumda ne yapmam lacı.m kaşlarımın alt tarafı bildiğin parça parça yara halde
Enfeksiyon mu oldun anlamadımMerhaba dün kuaförde kaşlarımı aldırdım bugün farkettim bildiğiniz parçalanmış halde yara olmuş durumda ne yapmam lacı.m kaşlarımın alt tarafı bildiğin parça parça yara halde
Ben aloevera kullanıyorum bu gibi durumlarda.
Doktor önermişti ve etkisini de gördüm
Çiçeğin içinden mı alıp kullanıyon yoksa kremini falanmı kutuda ki
Evet çiçek daha iyi diye duymuştum ondan sordum bitkisi yani.. bende kremini gördüm güvenemedim bitkisini almıştım iyi nemlendiriyo ama ben iyi bakamadım kuruduÇiceginden bir dal alıyorum bıçakla kesip yaraya uyguluyorum
Evet çiçek daha iyi diye duymuştum ondan sordum bitkisi yani.. bende kremini gördüm güvenemedim bitkisini almıştım iyi nemlendiriyo ama ben iyi bakamadım kurudu
O cop oldu artik bi daha alirsam aklımda bulunsunDirekt gün ışığı yüzünden benimki de kuruyordu hemen degistirdim yerini