• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın var mı birsey

Evet canım çok şükür gördüm kanama yaşadığım gün görmüştük zaten haftaya salı kalp atışı randevusu var inşallaj duyarız 🥺
İnsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Beta hcg kaçtı keseyi gördügünüzde hatirliyormusun

İnsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Beta hcg kaçtı keseyi gördügünüzde hatirliyormusun
Adetten 1 gün önce beta 33 iki gün sonrada 124 olmuştu üstünden 11 gün geçmişti keseyi gördük benim beta 3.5 kat artmıştı tam hesaplayamıyorum canım o yüzden

Adetten 1 gün önce beta 33 iki gün sonrada 124 olmuştu üstünden 11 gün geçmişti keseyi gördük benim beta 3.5 kat artmıştı tam hesaplayamıyorum canım o yüzden
Tamam canim sagol bilgi verdigin icin. Sağlıkla ilerler umarım

Ah keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincim😭😭 tuvalete bile kalkmazdım belki o zaman hala benimle olurdu😭😭
Üzülmeyin sağlıklı gebelik olsaydı zaten düşmezdi 😕😕

Ah keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincim😭😭 tuvalete bile kalkmazdım belki o zaman hala benimle olurdu😭😭
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah 😢

Canım lütfen üzülme. Ben de iki kez öğrendikten tam bir hafta sonra kanamayla kaybettim. Üstelik ikincisini çok erken öğrendim, hep yattım ve ilaç da kullandım. Ama o da 1 hafta sürdü.Tutmayınca tutmuyor. Allah sağlıklısını nasip etsin ❤️

Canım lütfen üzülme. Ben de iki kez öğrendikten tam bir hafta sonra kanamayla kaybettim. Üstelik ikincisini çok erken öğrendim, hep yattım ve ilaç da kullandım. Ama o da 1 hafta sürdü.Tutmayınca tutmuyor. Allah sağlıklısını nasip etsin ❤️
İnşallah canim bende ilaç kullandım yattım ama insan kendinde bi suç ariyor iste üzüntüden. Insallah canm aminnn isteyen herkesee

Tabi doğru diyorsun biliyorum ama insan elinde değil üzülüyor işte. Cok istemiş cok ta sevinmiştim. Nasip değilmiş
Böyle teselli et kendini bende bebek istiyorum çok isteyen biri olarak seni anlıyorum 😕

Back