- 14 Ağustos 2018
- 19
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nsanurmelek
-
Risk taşıyor muyum yani?Son pişmanlık neye yarar
Yok anam yokkRisk taşıyor muyum yani?
Eczacı yap dedi ben de şimdi hemen çıkmaz dedim belki çıkar diye yaptırttı o kadar salak değilim"Iliskiden 3 gun sonra negatifti" mi?! Ultra erken gebelik testi :))
Biliyorum eczacı dedi diye yaptım risk var mı sizceEn erken ilişkiden 12-14 gün sonra belli olmaya başlar
3 gün neyin nesiydi
Biliyorum burda kalmak isteyip kalamayanlar var onlardan utanarak soruyorum ama ne yapacağımı bilemedm yumurtlama dönemimin olması çok korkutuyo artı burda sitede sürtünerek hamile kalan birini gördümAllah akıl fikir versin....
Sorun kalıp kalamamak değil canım madem bu yönde korkuların var ne diye o aşamalara geliyorsunuz anlamış değilim doğru yolu bulman dileğiyle...Biliyorum burda kalmak isteyip kalamayanlar var onlardan utanarak soruyorum ama ne yapacağımı bilemedm yumurtlama dönemimin olması çok korkutuyo artı burda sitede sürtünerek hamile kalan birini gördüm
çok pişmanım riskim yoktur değil miSorun kalıp kalamamak değil canım madem bu yönde korkuların var ne diye o aşamalara geliyorsunuz anlamış değilim doğru yolu bulman dileğiyle...
Korunmayarak ayrı bi aptallık etmişim zaten üstüme gelmesenKorun bacım korun yeter gari
Olay cumartesi günü oldu şimdi içsem ne fayda eder kiCnm penis vajinaya girmediyse ve boşalmayı dışarıya yaptıysa merak etme gebelik olmaz . Bir ihtimal diyerek Sen yinede garanti altına alıp ertesi gün hapı alabilirsin eczaneden . Dikkatli ol şütfen bir anlık zevk yaşamını kötüye götürür
Korunmayarak ayrı bi aptallık etmişim zaten üstüme gelmesen
Eczacı erken gebelik testi satmış işte mis gibi.Eczacı yap dedi ben de şimdi hemen çıkmaz dedim belki çıkar diye yaptırttı o kadar salak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?