• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BAKIN ÇOK KORKUYORUM

Nsanurmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
19
2
1
32
8 eylül yumurtlama dönemimdi ve ben sürtünerek ilişkiye girdim bana boşaldığını söyledi göbeğimde gördüm meniyi vajina dudakları çevresi kuruydu yani penisinin ucu göbeğime bakıyodu tam o yüzden oraya boşaldı direk eğer sperm gelseydi ıslaklık hissetmez miydim?Hamilelik olabilir mi ilişkiden 3 gün sonra test negatifti ama çıkmaz hemen diye düşünüyorum çok pişmanım yardım edin lütfen

En erken ilişkiden 12-14 gün sonra belli olmaya başlar:KK45:
3 gün neyin nesiydi:KK45:

Allah akıl fikir versin....
Biliyorum burda kalmak isteyip kalamayanlar var onlardan utanarak soruyorum ama ne yapacağımı bilemedm yumurtlama dönemimin olması çok korkutuyo artı burda sitede sürtünerek hamile kalan birini gördüm

Biliyorum burda kalmak isteyip kalamayanlar var onlardan utanarak soruyorum ama ne yapacağımı bilemedm yumurtlama dönemimin olması çok korkutuyo artı burda sitede sürtünerek hamile kalan birini gördüm
Sorun kalıp kalamamak değil canım madem bu yönde korkuların var ne diye o aşamalara geliyorsunuz anlamış değilim doğru yolu bulman dileğiyle...

Cnm penis vajinaya girmediyse ve boşalmayı dışarıya yaptıysa merak etme gebelik olmaz . Bir ihtimal diyerek Sen yinede garanti altına alıp ertesi gün hapı alabilirsin eczaneden . Dikkatli ol şütfen bir anlık zevk yaşamını kötüye götürür

Cnm penis vajinaya girmediyse ve boşalmayı dışarıya yaptıysa merak etme gebelik olmaz . Bir ihtimal diyerek Sen yinede garanti altına alıp ertesi gün hapı alabilirsin eczaneden . Dikkatli ol şütfen bir anlık zevk yaşamını kötüye götürür
Olay cumartesi günü oldu şimdi içsem ne fayda eder ki

Sıkıntı olucanı pek zannetmem neler var biz bak Bebek istiyoruz o halde olmuyor dışına boşalmayla hemen Nasıl olucak bide göbek diyorsun sıkma canını adet gününü bekle adetin geldiğin de rahatlarsın zaten

Back