• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız.

Benimki gece beslenmediginde de sabah yumurtayi zor yiyor. Menemeni nasil yapiyosunuz biberli falan mi ben de denesem. Haslanmis yumurtadan cok sikildi.Yogurdu ilk zamanlar hic yemiyordu. Ben biraz eksi yapiyormusum. Sonra activia ile mayaladim. Tadi yumusadi. Siz de deneyin isterseniz.

Benimki gece beslenmediginde de sabah yumurtayi zor yiyor. Menemeni nasil yapiyosunuz biberli falan mi ben de denesem. Haslanmis yumurtadan cok sikildi.Yogurdu ilk zamanlar hic yemiyordu. Ben biraz eksi yapiyormusum. Sonra activia ile mayaladim. Tadi yumusadi. Siz de deneyin isterseniz.
Deneyeyim bende asla yoğurt çorbasını bile yemiyor çok seçici zaten. Menemeni; biraz ince ince biber doğruyorum birtane küçük domates rendeliyorum biraz zeytinyağıyla pişiriyorum onu üzerine kaşar rendeliyorum birtanede yımurta kırıyorum o şekilde yiyor. Bazen tuzsuz beyaz peynir lor labne değiştirerek koyuyorum piştikten sonra. Kaşarı pişerken koyuyorum tam erisin diye bi deneyin benim oğlumda menemeni çok severdi kızımda seviyor ama hep sabahları menemen yiyor işte başka birşey yediremiyorum

8.5 aylık bebeğim var kilosu 7 boyu 68 cm. Aşırı iştahsız bi bebek değil yiyor az az. Doktora götürüyorum kan tahlilleri normal herşey normal. Biberon reddi başladı şimdi. Onuda içiremiyorum sabahtan beri aç doktora daha bugün gittik evolvia mama verdi raporlu. Artık çok çaresizim napıcam ben
Benim gibi olan çocuğu sonradan toparlayan varsa lütfen yardımcı olsun artık tıkandım kafama takmıyordum ama bugün farklı doktora götürdüm oda küçük deyince iyice sinirim bozuldu. Buarada doğum kilosu 2700 dü
Ben varim biberon reddi yok ama 14 aylik hic yemek yemiyor neredeyse neler deniyorum neler kasiga agzini bile acmiyor hatta aglata aglata zorla yedirmeyi denedim bogazina kaciyor aglamaktan napicam bilmiyorum biberonla sut iciyor sadece 😔😔 kilosu 9500 buyu 80 cm

Ben varim biberon reddi yok ama 14 aylik hic yemek yemiyor neredeyse neler deniyorum neler kasiga agzini bile acmiyor hatta aglata aglata zorla yedirmeyi denedim bogazina kaciyor aglamaktan napicam bilmiyorum biberonla sut iciyor sadece 😔😔 kilosu 9500 buyu 80 cm
Vallahi bilmiyorum nasıl düzelecekler çıldırıcam bende. Kilosu hala 7.700 iki ayda 350 350 aldı böylede olmaz ama napsamda olmuyor bir yaş kontrolu olucak ekşmde bakayım doktor ne yorum yapıcak

Back