Lütfen bakarmisiniz.

Orasını pek anlamıyorum canım testlerede çok güvenme benim komşum 5ay adet olmadı testler negatif çıktı Doktora Bi gitti 5aylik hamile. Geldi
Valla
Orasını pek anlamıyorum canım testlerede çok güvenme benim komşum 5ay adet olmadı testler negatif çıktı Doktora Bi gitti 5aylik hamile. Geldi
Oylemi baya kandirmislar o zaman:)

Düşük gibi bı durum olabileceği geldi aklıma. Hem kanama olması hem de adet sonrası daha net bı çizgi çıkmalı. Bi düşük yaşayıp değer tam düşmeden test yaptıysanız öyle çıkmış olabilir. Bence bı de kan tahlili verin

Toplum olarak herşeye hastaneye koşturuyoruz herşeyi gebeliğe yoruyoruz kendimizi strese sokmaktan başka bişey degil az relax olmak iyidir hamileysek bile diğer ay kendini belli eder zati ilk. Zamanlar zor geçiyor yok. Değer yükseldi o mi yok. Kese görünecek mi yok kalp atışı başladımi

Doğru ama hamile kaldiysamda zarar vermek istemem :)o yüzden acele ediyorum,kullandığım ilaçları kesmek zorunda kaldım, başım ağrıyor, ilaç içmiyorum.

Belki yaptığınız test bozuktu. Yeni bir testle denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…