Lütfen bakarmisiniz.

ZulayhaSamiye

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
17
3
1
25
Evliyim ve bir kızım var.Bu ay bir defa korunmasız ilişki yaşadım.İliskiden 15 gün sonra mide bulantısı, baş ağrısı, baş dönmesi gibi belirtiler olmaya başladı,biraz siddetliydi.Genelde 1 hafta adet oluyordum 3 gün oldum ve o kadar yoğun değil.
Normal adet gününden 2 gün geçti ve test yaptım , sonuç nedir acaba.
Adet 2 gün geçmiş olsa bile böyle silik çizgi olabilirmi yada daha netmi çıkması lazım.
Tatile gidicem ,hileysem dikkatli olmam gerekiyor diye erkenden öğrenmek istemiştim

Adet oldun ama silik çıktı öyle mi kanamam oldu yani öyle anladım 3 gün oldu yazmışsın
Evet öyle,normal adet gününden 4 gün önce oldum.Yani erken .Genelde adet olduğumda doktora gidecek kadar şiddetli ağrı oluyordu,karnim agridigi için iğne alıyordum,ama bu sefer ağrı olmadı,farklı geldi bana

Tatilde kardeşimle birlikteydik o benden önce olmuştu dün beni aradı regl oldu mu diye evet bugün bitti dedim bende yeni oldum bu ay Bi değişik dedi dedim. Bende aynı durumdayim mevsimsel. Ola bilir

Resim nasıl eklenir acaba
Dosya ekle kısmi varya ordan ekleniyor canı silik çizgi gebeliğin ilk zamanında idrarda çıkar yani testten 3 4 dk içinde silik çizgi olduysa biz gebelik var diyoruz yeni bir gebelik kanamam eğer leke şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir ama kanama olması bir sıkışıktı bir durum kimsayal gebelik vs da olabilir bence kan testi yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…