- 16 Ağustos 2019
- 17
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi ZulayhaSamiye
-
Evet ama resim ekleyemedim,yeniyim burdaSilik çizgi mi çıktı canım
Evet öyle,normal adet gününden 4 gün önce oldum.Yani erken .Genelde adet olduğumda doktora gidecek kadar şiddetli ağrı oluyordu,karnim agridigi için iğne alıyordum,ama bu sefer ağrı olmadı,farklı geldi banaAdet oldun ama silik çıktı öyle mi kanamam oldu yani öyle anladım 3 gün oldu yazmışsın
Yok ilk gün öyleydi sonra yoğun oldu ama koyuKanamam leke şeklinde mi oldu peki canım
Bu ay herkes aynı durumda bende 5gun erken oldum pembemsi lekeyle başladı kesildi 2gun sonra yoğun başladı tam hamile miyim. Yoksa derken kırmızılar. Geli verdiYok ilk gün öyleydi sonra yoğun oldu ama koyu
Resim nasıl eklenir acabaKanamam leke şeklinde mi oldu peki canım
Evet bendede kesildi 1 gün , hiç gelmedi.peki test yaptinmiBu ay herkes aynı durumda bende 5gun erken oldum pembemsi lekeyle başladı kesildi 2gun sonra yoğun başladı tam hamile miyim. Yoksa derken kırmızılar. Geli verdi
Hayır yapmadım kendimi öyle streslere sokmam. Olacağı varsa olur diyorum geçiyorumEvet bendede kesildi 1 gün , hiç gelmedi.peki test yaptinmi
Msj yazdın yerin yukarısında sağ köşede emojilerin yanındaki küçük kare yeri tıkla fotoğraflar çıkar ordan yukleye. BilirsinResim nasıl eklenir acaba
Bende beklemiyordum aslında ,kızım küçük daha:))Hayır yapmadım kendimi öyle streslere sokmam. Olacağı varsa olur diyorum geçiyorum
Tabi denedim orasını,olmadı,ayarlardan kapalı galiba anlamiyorumdaMsj yazdın yerin yukarısında sağ köşede emojilerin yanındaki küçük kare yeri tıkla fotoğraflar çıkar ordan yukleye. Bilirsin
Anladım ,olabili doğruTatilde kardeşimle birlikteydik o benden önce olmuştu dün beni aradı regl oldu mu diye evet bugün bitti dedim bende yeni oldum bu ay Bi değişik dedi dedim. Bende aynı durumdayim mevsimsel. Ola bilir
Ben bekliyorum ama doktorlar inatla olmayacağını söylüyorBende beklemiyordum aslında ,kızım küçük daha:))
Dosya ekle kısmi varya ordan ekleniyor canı silik çizgi gebeliğin ilk zamanında idrarda çıkar yani testten 3 4 dk içinde silik çizgi olduysa biz gebelik var diyoruz yeni bir gebelik kanamam eğer leke şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir ama kanama olması bir sıkışıktı bir durum kimsayal gebelik vs da olabilir bence kan testi yaptırmalısınResim nasıl eklenir acaba
Orasını pek anlamıyorum canım testlerede çok güvenme benim komşum 5ay adet olmadı testler negatif çıktı Doktora Bi gitti 5aylik hamile. GeldiTabi denedim orasını,olmadı,ayarlardan kapalı galiba anlamiyorumda
Doğru, hayırlısı ise gelsinBen bekliyorum ama doktorlar inatla olmayacağını söylüyorrızkı olan gelir herşey doktorların kendi elinde zannediyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?