• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
Merhaba iyi pazalar yanağımın üzerinde siyah siyah duran uzun ince tüyleri bugün sir ağda ile ilk defa aldım tam gözlerin altındaki yanak üstünü. Tüylerin sert çıkma ihtimali var mı cevaplarsanız mutlu olurum sevgiler

Merhaba iyi pazalar yanağımın üzerinde siyah siyah duran uzun ince tüyleri bugün sir ağda ile ilk defa aldım tam gözlerin altındaki yanak üstünü. Tüylerin sert çıkma ihtimali var mı cevaplarsanız mutlu olurum sevgiler
var kişiden kişiye değişir genelde tüylerini aldığında sert çıkıyor mu çıkmıyor mu? Mesela kaşların hiç sertleşti mi? Ya da koltuk altı ?Yani kendi tüylerini önce çözmen lazım. Mesela bak ben bütün kollarımı kendimi bildim bileli jiletle alırım tüylerimi görsen şok geçirirsin sapsarı ve az hiçbir zaman siyahlaşma çoğalma sertleşme olmadı yani bu insana göre değişir

Keşke cımbız lan alsaydın ablam ağda daha kötü çıkartıyor sonra

var kişiden kişiye değişir genelde tüylerini aldığında sert çıkıyor mu çıkmıyor mu? Mesela kaşların hiç sertleşti mi? Ya da koltuk altı ?Yani kendi tüylerini önce çözmen lazım. Mesela bak ben bütün kollarımı kendimi bildim bileli jiletle alırım tüylerimi görsen şok geçirirsin sapsarı ve az hiçbir zaman siyahlaşma çoğalma sertleşme olmadı yani bu insana göre değişir

Lazer yaptırmadan önce jiletle alıyordum. Benim tüylerimi azalttı bile hani normalde çoğaltır derler ya. Kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.

Olabilir cnm ama benim bazen yüzümdeki gelen tüyleri cımbız lan aldığım için syldm

Çok göze batmıyorsa yüzdeki tüyleri almayı doğru bulmuyorum. Keşke yaptırmasaydınız. İlla yaptıracağım artık diyorsanız sertleşme ihtimali de var tüylerinizin, o biraz sizin hormonlarla alakalı. Ağda sonrası kaşıntı/sivilce gibi sorunlar olursa bepanthen gibi bir şey kullanın tahriş olmasın yüzünüz.

Ben eskiden hazır ağda bantlarini minik minik kesip kas kenarlarimi alıyordum. Artık hiç çıkmıyor. Çok dağınık kaşlarım vardı, artık hiç almıyorum. Ama bir iki kere almayla farketmeyebilir. Benim kaslarimi almam en az 5-6 yıl surdu.

Çok mu rahatsız ediyordu ki çok mu belirgindi kötü mü duruyordu keşke hiç ellemeseydin yüz en önemli yer bir daha basedemeyebilirsin. Bende de var ama çok rahatsız etmediği için hiç ellemiyorum çünkü bir arkadaşım anlatmıştı bende de senin gibiydi bir kez aldım sonra baş edemedim dedi sakin Elleme demişti. Sizinde öyleyse bence sonra bi daha almayın ne olursa olsun çoğalıyor bir yeri bir kez alınca. Sivilcelenme de yapar alınan yer

Aslında en iyisi iğneli epilasyon. Benim gençliğimde iğneli bu kadar yaygın değildi ve aşırı pahalıydı. Şimdi olsa iğneli yaptırırım.Cyapt esnetmeye hic gerek yok. Sır ağda tuyleri cogaltmaz, onun için endişelenmeyin.

Lazer yaptırmadan önce jiletle alıyordum. Benim tüylerimi azalttı bile hani normalde çoğaltır derler ya. Kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.
o çoğalır olayı efsane zaten astoriacım kanıtlanmış bir veri yok korede kadınlar yüzlerini daha iyi peeling yaptığını düşünerek jiletle alıyor yıllardır bende yaparım hiç sıkıntı yaşamadım uzun yıllarda kuaförlük yaptım inan yıllardır ağdaya gelen ama tüyleri sakal kadar sert olan insanlar var hormonal olduğunu da düşünüyorum

Back