- 30 Ocak 2021
- 40
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi trueliving1
İnşallah vardır 2 gün daha bekleyeyim test için bakalım kendimi heveslendirmek istemiyorum hep olumsuz oluyor sonundabaya gecikmiş adetiniz bence test yapın inşallah vardır
Test yaptırdınız mi sonucİnşallah vardır 2 gün daha bekleyeyim test için bakalım kendimi heveslendirmek istemiyorum hep olumsuz oluyor sonunda
Yaptırmadım yarın kan tahlili yaptiricam dua edin lütfen hayırlısıyla pozitif çıksınTest yaptırdınız mi sonuc
İnşallah canımmiçime hamilesin gibi doğdu inşallah öyledir canım
gebelikte de regl olacağım hissi oluyo başta canım geneldeİnşallah canımmağrılarım var regl olucam gibi ama ya bacaklarıma kadar ağrı vuruyo şuan anlamış değilim neden böyle oldum
Şuan benimki öyle karnımda bir şişlik var sanki kasıklarım agriyor bacaklarım ağrıyor belim çok kötü ilkim tüp bebek olduğu için pek anlayamadım ne nasıl oluyor felan şimdi inşallah hamileyimdirgebelikte de regl olacağım hissi oluyo başta canım genelde
Bende polikistik over var ve hep böyle gecikme olduğunda hamilemiyim acaba diyordum ve diğersi gün hep adet oluyordumgebelikte de regl olacağım hissi oluyo başta canım genelde
Çok şükür Amin inşallah çok teşekkürler desteğiniz içincanım yaşın genç bir evladın var şükür Allah inşallah ikinciyi de versin umutsuz olma kafana takma dua et bol bol
HamileymişimÇok merak ettim pozitif misiniz acaba
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahHamileymişimçook şaşırdım gercekten ama doğruymuş
Yaaa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza bendede polikistikover var bir evladım var çok şükür bir tane daha istiyoruz 3 gündür kasıklarda ara ara batma göğüste ağrı sabahları bulantım var dün kadın doğuma gittim alttan bakti rahim ince değilsin hamile dedi hap verdi polikistikover için daha etkili dedi neyse aldım ama test istemediği için acaba mı die baslayamadim hapaHamileymişimçook şaşırdım gercekten ama doğruymuş
Çook teşekkür edrim allahim razı olsunYaaa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza bendede polikistikover var bir evladım var çok şükür bir tane daha istiyoruz 3 gündür kasıklarda ara ara batma göğüste ağrı sabahları bulantım var dün kadın doğuma gittim alttan bakti rahim ince değilsin hamile dedi hap verdi polikistikover için daha etkili dedi neyse aldım ama test istemediği için acaba mı die baslayamadim hapa
Aminn inşallah çok teşekkürlerSağlıkla alın kucağınıza inşallah
Çook teşekkür ederim canımKızlar merhabalaröncelikle T trueliving1 tebrik ederim sağlıkla afiyetle bebeğini kucağına almak nasip olsun birsey sorcam adetim geçeli 3. Gün bugün ama karın alt bölgemde kasıklarımda ağrı var hatta bacağıma vuruyor ağrı. Adete yakın göğüslerim ağrır yine aynı şekilde ağrıdıda ama geçti şuan hiç ağrımiyor. Ama bu sancı kafamda soru işareti bırakıyor bu normal mi nasip olursa ilk gebeligim olcak aynı adet olcakmisim gibi ağrılarım var şuan test var test yapmaya da korkuyorum ağrılarınız çok muydu sizin