- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- Konu Sahibi trueliving1
kız bak içime doğdu çok sevindim sağlıkla gelsin canım gözün aydınHamileymişim çook şaşırdım gercekten ama doğruymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bak içime doğdu çok sevindim sağlıkla gelsin canım gözün aydınHamileymişim çook şaşırdım gercekten ama doğruymuş
Allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallah bana da bekleyenlere de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasıp etsin inşallahkız bak içime doğdu çok sevindim sağlıkla gelsin canım gözün aydın
aminnn büyüdükçe hareketlendikçe nası mutlu ediyo insanı korkuyorum kendimi nazar edicem bu heyecan ve hevesleAllah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallah bana da bekleyenlere de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasıp etsin inşallah
Bende çok korkuyorum ya kimseyede söylemedim daha sadece annemler eşim ve onunkiler biliyor kasıklarım da ve karnımda çok ağrım oluyor migdem cok bulanıyor ve başım dönüyor arada siz hamilmisiniz şuan sizin ki nasıl geçiyor cinsiyeti ne zaman belli oluyordu yaa bn erkek hissediyorum bu seferaminnn büyüdükçe hareketlendikçe nası mutlu ediyo insanı korkuyorum kendimi nazar edicem bu heyecan ve hevesle
benim çok şükür midem hariç bir sıkıntım yok midemde reflüden ötürü az yiyerek ilaçlarla idare ediyor tabi baş dönmeleri var ama normal düzeyde 19 haftalığız şuan 16da kesinleşti cinsiyet kızBende çok korkuyorum ya kimseyede söylemedim daha sadece annemler eşim ve onunkiler biliyor kasıklarım da ve karnımda çok ağrım oluyor migdem cok bulanıyor ve başım dönüyor arada siz hamilmisiniz şuan sizin ki nasıl geçiyor cinsiyeti ne zaman belli oluyordu yaa bn erkek hissediyorum bu sefer
Maşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırısınız inşallahh benim ki 8 haftalık daha çok küçük daha kızımda miğde bulantısından hiçbir şey yiyemiyordum çok kötüydüm bunda migdem de bulansa yemeye çalışıyorum amabenim çok şükür midem hariç bir sıkıntım yok midemde reflüden ötürü az yiyerek ilaçlarla idare ediyor tabi baş dönmeleri var ama normal düzeyde 19 haftalığız şuan 16da kesinleşti cinsiyet kız
prilam çok iyi geliyor bulantıyaMaşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırısınız inşallahh benim ki 8 haftalık daha çok küçük daha kızımda miğde bulantısından hiçbir şey yiyemiyordum çok kötüydüm bunda migdem de bulansa yemeye çalışıyorum ama
Merhaba hamile oldugunuzu ogrenmissiniz hayirli olsun oncelikle bende de pcos var sizin gibi. Benim regl 30-31 gunde geliyor gecikmemin 5. Gunundeyim. Sizin evde idrar testinde çıktımı direkt kan mi verdiniz acaba? Belirtilerimiz de ayni bel agirisi bacak agrisi kasik agrisi var bende de. Birde akintim var cok.Merhaba arkadaşlar polikistik over var bende 1 kızım var ve tüp Bebek tedavisi ile oldu 27 yaşındayım şuan bebek istiyoruz ama olmuyor normal yollarla olsun çok istiyorum ama çok zor gibi şuan adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 gün felan geçti üzerinden 3 gündür kahverengi lekelenme geliyor ara ara bugunde kasıklarımda ağrı vardı biraz kramp giriyor gibi 2.3 haftadır d her şey kokuyor burnuma migdem bulanıyor canım bir şey yemek istemiyor havalardandır belki bilmiyorum hamile olabilirmiyim test yapıp negatif görmekten çok yoruldum artık ve korkuyorum gene negatif olacak diye hamile kalmış olabilirlmiyim
Çok teşekkürler kan tahlili yaptirdim sağlık ocağına gittim sizde yaptırın isterseniz inşallah vardırMerhaba hamile oldugunuzu ogrenmissiniz hayirli olsun oncelikle bende de pcos var sizin gibi. Benim regl 30-31 gunde geliyor gecikmemin 5. Gunundeyim. Sizin evde idrar testinde çıktımı direkt kan mi verdiniz acaba? Belirtilerimiz de ayni bel agirisi bacak agrisi kasik agrisi var bende de. Birde akintim var cok.
Amin, inşallah teşekkürler. On gun gecikmeyi bekliyorum bende garanti olsunÇok teşekkürler kan tahlili yaptirdim sağlık ocağına gittim sizde yaptırın isterseniz inşallah vardır
Maalesef test yaptım negatifti sonra tekrar lavobaya gittim adet oldum ve çok sancılıydim özellikle dünÇook teşekkür ederim canım biraz daha bekle test yap bence belki seninde bebiş geliyodur
15 gün felan bekledim ben emin olmak için y halaa inanamıyorum çok şükür Allah'ımaAmin, inşallah teşekkürler. On gun gecikmeyi bekliyorum bende garanti olsun
Her şeyin bir zamanı var emin olun ki hiç umutsuzluğa kapılmayınMaalesef test yaptım negatifti sonra tekrar lavobaya gittim adet oldum ve çok sancılıydim özellikle dün