- 10 Haziran 2016
- 730
- 203
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Var gibi gözüküyor teste göre. Bende de böyle çıktı aynı marka test ile. ertesi gün koyulaştı kan verdim 70 çıktı.Hayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
çok silik bence hemen kan vermeyin idrarda koyulaşma devam ederse kanla kesinleştirin ama var gibi hayırlı haberlerle inşallahHayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
İnşallah vereceğimHayırlı olsun kan verin sabah
İnşallah sağolunçok silik bence hemen kan vermeyin idrarda koyulaşma devam ederse kanla kesinleştirin ama var gibi hayırlı haberlerle inşallah
Erken gebelik testi değil elinizdeki galiba dimi kaset test . İdrara yansıyan kana da yansır . Güzel haberler almanız dilegiyleİnşallah vereceğim
Ovulasyon testleriyle gelmişti açıkcası kaset evet ama üstüne erken yazıyor bilemiyorum daha önce bir defa kimyasal olmuştum ondan pek umutlanamıyorumErken gebelik testi değil elinizdeki galiba dimi kaset test . İdrara yansıyan kana da yansır . Güzel haberler almanız dilegiyle
Pozitif benceHayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
Teşekkürler inşallahPozitif bence
Allahın izniyle inşallahBu test yanıltmaz genelde kan verin hayırlı haberler alırsınız inşallah
Hamilesiniz umarım sağlıkla ilerler herşeyHayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
inşallah gönlünüze göre olurKan verdim hanımlar sonucu paylaşırım sizlerle
Kanamanız devam ediyomu peki, bende dün test yaptım, ama bugündür sildikçe gelen bir kanamam mevcut , merak ettim siz atınca sonucunuzuSonucum böyle hanımlar
Eki Görüntüle 3544454
Hayır aktif bi kanamam yokKanamanız devam ediyomu peki, bende dün test yaptım, ama bugündür sildikçe gelen bir kanamam mevcut , merak ettim siz atınca sonucunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?