• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
723
202
103
26
Hayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?
E12B53CB-743A-40D9-A940-56ECDE024CAB.jpeg

Hayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
Var gibi gözüküyor teste göre. Bende de böyle çıktı aynı marka test ile. ertesi gün koyulaştı kan verdim 70 çıktı.

Hayırlı geceler hanımlar test yaptım markası laboquick pcosum var antibiyotik kullandım 3-4 kez diş çektirdiğim için 3-4 aydır düzenli oluyordum bugün gecikmemin 5. Günü çok silik kahve leke var peçeteyle silince ve adet sancısı gibi sancım oluyor testimi paylaştım sizce ?Eki Görüntüle 3544289
çok silik bence hemen kan vermeyin idrarda koyulaşma devam ederse kanla kesinleştirin ama var gibi hayırlı haberlerle inşallah

Erken gebelik testi değil elinizdeki galiba dimi kaset test . İdrara yansıyan kana da yansır . Güzel haberler almanız dilegiyle 🖖
Ovulasyon testleriyle gelmişti açıkcası kaset evet ama üstüne erken yazıyor bilemiyorum daha önce bir defa kimyasal olmuştum ondan pek umutlanamıyorum

Pozitif bence🌸

Hamilesiniz umarım sağlıkla ilerler herşey🌸 lekelenmeniz kaç gündür var? bende 5 gündür sadece lekelenme yaşıyorum kahverengi iki gün önce çamur gibi kahve leke geldi bugün adet günümdü fakat olmadım testimde yok olsa yapacağım hemen ama. Yarın da olmazsam bende test alıp yapmayı düşünüyorum

Hanımlar merhaba bende dün ve bugün kaset test yapmıştım aynı markaydı bu sabah testte ilk başta gölge gibi bişey duruyordu sonra böyle içi boş gibi değişik bir hal almış anlayan var mı ben ilk defa gördüm de şaşırdım açıkçası 5 gün gecikmem var bugğn 6. Günü kan vermeden bi daha yapayım demiştim de 🤣

Eklentiler

• IMG_8852.jpeg
    IMG_8852.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 32
Back