- 19 Nisan 2020
- 519
- 344
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 7 gün kaldıkaç gün var bata sanki silik var
Test güvenilirse var gibi kaç dakika sonra oldu çizgi tatlım
İlk yaptığımda c kısmı direkt çizgi oldu diğer kısım hiç olmadı . Bir iki dakika sonra silik gibi bir çizgi gözüktü ama dikkatli bakınca belli oluyorTest güvenilirse var gibi kaç dakika sonra oldu çizgi tatlım
Normalde telefondan belli olmaz ama sizin attığınızda belli 7 gün de biraz fazla gibi, evde testiniz varsa test yapsanıza bir daha , bazı testler güvenli değilmiş hayali çizgi bu tarz şeyler oluyormuş ne yazıkki inşallah vardırİlk yaptığımda c kısmı direkt çizgi oldu diğer kısım hiç olmadı . Bir iki dakika sonra silik gibi bir çizgi gözüktü ama dikkatli bakınca belli oluyor
Var mı demek oluyor acaba
Adetime az kala mı yapmam gerekiyordu hiç bilgim yok beni aydınlatır mısınızNormalde telefondan belli olmaz ama sizin attığınızda belli 7 gün de biraz fazla gibi, evde testiniz varsa test yapsanıza bir daha , bazı testler güvenli değilmiş hayali çizgi bu tarz şeyler oluyormuş ne yazıkki inşallah vardır
Markası nedir acaba testininerken gebelik testi yaptım , hamilelik var mı yok mu anlamadım bakabilir misiniz
Yaptığım test bu markası basıdır bilmiyorumNormalde telefondan belli olmaz ama sizin attığınızda belli 7 gün de biraz fazla gibi, evde testiniz varsa test yapsanıza bir daha , bazı testler güvenli değilmiş hayali çizgi bu tarz şeyler oluyormuş ne yazıkki inşallah vardır
Canım artimed diye geçmiş konulara bakarsan erken testinin çok fazla yalancı pozitif çıkardığını okursun. Sakın yanlış anlama bende yaşadım umutlandim kan verdim yok çıktı. İnşallah senin vardır ama bu test hiç guvenilir değilYaptığım test bu markası basıdır bilmiyorum
Yaa Adetime 7 gün kala kan versem çıkar mı pekiCanım artimed diye geçmiş konulara bakarsan erken testinin çok fazla yalancı pozitif çıkardığını okursun. Sakın yanlış anlama bende yaşadım umutlandim kan verdim yok çıktı. İnşallah senin vardır ama bu test hiç guvenilir değil
Artimed miş markası yalancı pozitif gösteriyo boşuna umutlanma kuzum artimede göre 12 ayın 12 sindede hamileydim ama hani nerdeerken gebelik testi yaptım , hamilelik var mı yok mu anlamadım bakabilir misiniz
hangi marka alayım pekiArtimed miş markası yalancı pozitif gösteriyo boşuna umutlanma kuzum artimede göre 12 ayın 12 sindede hamileydim ama hani nerde
Hangi testi al desem bilmiyorum hiç birine güvenmiyorum nerdeyse ama deneyimlediğime göre içlerinden en iyisi softechangi marka alayım peki
Teşekkür ederim ona da bakayımHangi testi al desem bilmiyorum hiç birine güvenmiyorum nerdeyse ama deneyimlediğime göre içlerinden en iyisi softec
Çok okudum gerçekten bunun yalancı pozitif verdiğini, ama ben şahsen eczaneden geçen aldım bende vermedi :) sen sakin kal bazen psikolojik belirtiler bile verebiliyor insan kendini rahatlat yine aklın karışmasın istersen bir test daha yap ama garanti olurmu bilemiyorumYaptığım test bu markası basıdır bilmiyorum
İnşallah vardır canım,inşallah güzel haberler verirsinTeşekkür ederim ona da bakayım
Normalde hiç bu kadar erken karnım şişmezdi , kasıklarım ağrımazdı umutlandım ben de işte
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımİnşallah vardır canım,inşallah güzel haberler verirsin
Yok canım 7 8 gün geçtiYanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan 11,12 günn sonra belli oluyor diye okumuştum o kadar oldu mı canım senin