Lütfen bakar mısınız

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
519
344
29
erken gebelik testi yaptım , hamilelik var mı yok mu anlamadım bakabilir misiniz

Eklentiler

• AA6F444F-EACC-458B-8E16-653C27C7F788.jpeg
    AA6F444F-EACC-458B-8E16-653C27C7F788.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 47
İlk yaptığımda c kısmı direkt çizgi oldu diğer kısım hiç olmadı . Bir iki dakika sonra silik gibi bir çizgi gözüktü ama dikkatli bakınca belli oluyor
Var mı demek oluyor acaba
Normalde telefondan belli olmaz ama sizin attığınızda belli 7 gün de biraz fazla gibi, evde testiniz varsa test yapsanıza bir daha , bazı testler güvenli değilmiş hayali çizgi bu tarz şeyler oluyormuş ne yazıkki :KK43: inşallah vardır

Normalde telefondan belli olmaz ama sizin attığınızda belli 7 gün de biraz fazla gibi, evde testiniz varsa test yapsanıza bir daha , bazı testler güvenli değilmiş hayali çizgi bu tarz şeyler oluyormuş ne yazıkki :KK43: inşallah vardır
Adetime az kala mı yapmam gerekiyordu hiç bilgim yok beni aydınlatır mısınız
Adetime daha yedi gün varken kaşık ağrım çok oldu karnım şiş , göğüslerim acıyor. Normalde adetime bir iki gün kala bu belirtiler plıyordu , o yüzden eczaneye gittim erken gebelik testi verdi

Yaptığım test bu markası basıdır bilmiyorum

Eklentiler

• DCCD7AE2-8174-4350-A583-1FE3F6F2EDE0.jpeg
    DCCD7AE2-8174-4350-A583-1FE3F6F2EDE0.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 31
Canım artimed diye geçmiş konulara bakarsan erken testinin çok fazla yalancı pozitif çıkardığını okursun. Sakın yanlış anlama bende yaşadım umutlandim kan verdim yok çıktı. İnşallah senin vardır ama bu test hiç guvenilir değil

Canım artimed diye geçmiş konulara bakarsan erken testinin çok fazla yalancı pozitif çıkardığını okursun. Sakın yanlış anlama bende yaşadım umutlandim kan verdim yok çıktı. İnşallah senin vardır ama bu test hiç guvenilir değil
Yaa 😢Adetime 7 gün kala kan versem çıkar mı peki

Çok okudum gerçekten bunun yalancı pozitif verdiğini, ama ben şahsen eczaneden geçen aldım bende vermedi :) sen sakin kal bazen psikolojik belirtiler bile verebiliyor insan kendini rahatlat yine aklın karışmasın istersen bir test daha yap ama garanti olurmu bilemiyorum :KK43:

X