Daha once test yapmis miydiniz..benim 14 gun idrar pozitif kan negatif ciktigi olmustu.. ertesi gun tekrar edin koyulasma var ise igneden kaynakli degildir bebistir.Eki Görüntüle 3369470
Merhaba kızlar, ovitrelle de 14. Gün böyle hayalet bir çizgi var. Umutlanmalı mıyım? Yarın kan versem mi?
ben bi cizgi goruyorum cok hafif kan verin
Daha once test yapmis miydiniz..benim 14 gun idrar pozitif kan negatif ciktigi olmustu.. ertesi gun tekrar edin koyulasma var ise igneden kaynakli degildir bebistir.
GUzel sonuclar alirsin umarim. Ben de 3 ocakta igne oldum. 5 ocak asilama.. testlerim hala silik.cikiyor 3 gundur yapiyorum koyulasma yok12. ve 13. günde yaptım silik çıktı. Yarın direkt gidip kan vereceğim testim yok elimde aksi gibi bugünde pazar net sonuç almak benim için daha iyi olur kan veririm sanırım
Bende gördümEki Görüntüle 3369470
Merhaba kızlar, ovitrelle de 14. Gün böyle hayalet bir çizgi var. Umutlanmalı mıyım? Yarın kan versem mi?
Usttekiler kurumus tabi. Net sonuc vermez. Ama ben kendimi biliyorum daha once 13 gunde silik cikinca kan vermistim negatiftio yuzden diyorum koyulasmayi gormek lazim diye. Hakkimizda hayirlisi. Benim kendim icin umudum yok acikcasi
GUzel sonuclar alirsin umarim. Ben de 3 ocakta igne oldum. 5 ocak asilama.. testlerim hala silik.cikiyor 3 gundur yapiyorum koyulasma yok
Iste insan kendini biliyor.. sen de ki gelisme guzel :) ben hep silik cizgi gorup adet oldugum icin umutsuzum. Ama tabi ki Allahtan umit kesilmezRabbimden umut kesilmez yinede umut etmeyi bırakma
Benimde bu 5. Ovitrelle deneyişim. Daha önceleri 12. Gün silik dahi olsa çizgi olmadı olmayınca kesin adet olacağım derdim adet olurdum.
Farklı testlerle yaptım hep hepsinde hayalet çizgi var. Benimde pek umudum yok ama Allah büyük ol desin olsun hayırlısıyla
Iste insan kendini biliyor.. sen de ki gelisme guzel :) ben hep silik cizgi gorup adet oldugum icin umutsuzum. Ama tabi ki Allahtan umit kesilmez
Eki Görüntüle 3369470
Merhaba kızlar, ovitrelle de 14. Gün böyle hayalet bir çizgi var. Umutlanmalı mıyım? Yarın kan
Eki Görüntüle 3369470
Merhaba kızlar, ovitrelle de 14. Gün böyle hayalet bir çizgi var. Umutlanmalı mıyım? Yarın kan versem
Bugün benimde 14. Günüm ne yaptınız kan sonuçlarınız ne çıktı acaba bende test yapsammıEki Görüntüle 3369470