• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız 😣😣

annekuzusu23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
6
1
1
29
Lütfen bakın 😕merhaba anne ve anne adayları ben 2 aydır ovilasyon testi yapmaya başladım geçen ay hiç çift çizgi görmedim ama bu ay bu kadar arka arka arkaya gördüm ve akıntım kasık ağrım var adetime daha 14 gün var sizce daha fazla koyulaşır mı yoksa bu şekilde olup yumurtlama gününü tutturan varmı lütfen yardım edin

Eklentiler

• AB274FA6-AE95-4525-B4B4-3C13C2255DA3.jpeg
    AB274FA6-AE95-4525-B4B4-3C13C2255DA3.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 66
Lütfen bakın 😕merhaba anne ve anne adayları ben 2 aydır ovilasyon testi yapmaya başladım geçen ay hiç çift çizgi görmedim ama bu ay bu kadar arka arka arkaya gördüm ve akıntım kasık ağrım var adetime daha 14 gün var sizce daha fazla koyulaşır mı yoksa bu şekilde olup yumurtlama gününü tutturan varmı lütfen yardım edin
T çizgisinin c kadar koyu ya da daha koyu olması lazım ben bu markadan memnun kalmamıştım innovita kullanmanızı tavsiye ederim.
Teste göre henüz yumurtlama yok. Eğer bahsettiğim testlerden alır da yine göremezseniz mutlaka bir doktora görünün.
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ?

Yumurtanız tam anlamıyla büyümüyor olabilir, alttan 2.olanda pike en yakın çizgiyi görmüşsünüz

Ama 3 gündür kasık ağrım ve akıntım var hormonlarımda sıkıntı yok ama doktor pcos görünümü gördü acaba geç yumurtlama olabilir mi devam edeceğim testlere

ben de ovulasyon testiyle 7 ay aynı sekilde oldu. hiç tam pozitif göremedim. bu ay ilaca basladık ve aynı testte bugün ilk defa tam bir pozitif gördüm. yumurtanız tam büyüyemiyor olabilir. bence bir kaç gün daha deneyin koyulaşırsa ne ala. silikleşmeye başlarsa bir sonraki ay doktor kontrolünde yumurta takibi yapın

ben de ovulasyon testiyle 7 ay aynı sekilde oldu. hiç tam pozitif göremedim. bu ay ilaca basladık ve aynı testte bugün ilk defa tam bir pozitif gördüm. yumurtanız tam büyüyemiyor olabilir. bence bir kaç gün daha deneyin koyulaşırsa ne ala. silikleşmeye başlarsa bir sonraki ay doktor kontrolünde yumurta takibi yapın
Tamamdır çok teşekkür ediyorum 🌷🌷🌷

Back