lütfen bakar mısınız? çok ama çok önemli

evet ben de hesap kitap yapmaktan bitap düştüm. hep telkin etmeye çalışıyorum kendimi en kötü ihtimalle ilacı bıraktığımda 16 günlüktü ama yine de bilmeden ona zarar verme düşüncesi beni mahvediyor.

Ben hamile oldugumu bilmeden alkol aldim 1 kez ve kisa bi sure sigara kullandim. Oglum 3 aylik emdi uyuyo suan. Panikleme. Insallah saglikli gebeliktir saglikla gelir..

Amin hepimizin inşallah bende gebeliğimin 3. Ve 4. Haftası antibiyotik kullandım
5. Haftasında da yılbasıydı bir hafta neredeyse her aksam alkol aldım paketli gıdaları baya baya tükettim
Sacımı boyattım vs dedigim gibi ilk 5 hafta bilmedigin icin yaptıgın seyler bebege etki etmiyormus

İlk 3 ay problem olmayacağını okuduğumu hatırlıyorum
Yok canım bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimininı ilk aylar içinde tamamlanır.Bu yüzden folik asit kullanımına gebelikten önce başlayın denilir ve ilk 3/4 aydan sonra kullanılmaz bile.

Son düzenleme:
sakin olur musun lutfen
korkudan bebege bisi olacak Allah korusun.
bnm annem hamileyken film cektirmis bilmeden kardesim sapasaglam.
Allah'a emanet bilmeden icmissin.
kiyamam gebeligine sevinemeden neler yasiosun

Canım olmuş artık...arkadaşım aynısını yaşadı.Doktoru gebe olma ihtimalini sormadan antibiyotik vermiş ve idrar yolu iltihabı için antibiyotik kullanmış.O ay hamile kalmis meğerse...Prof takibinde gebeliği sürdü...görünürde bir anomali yok ama asla doğuma kadar yüzde yüz emin olamayız dedi doktoru....kayınvalidesi kızin gebeliği devam kararına insani yaralayıcı laflar etti. Umarım bebeğin iyi ve sağlıklıdır

Hamile kaldığım ay sisstit oldum,buharlara oturdum.
Grip ilaçları içtim.
Adetim 3 gün geçti tam test yapcm adet geldi
Adet geldi die sac boyadım
3 günde kesilince test yaptım pozitif kan verdim 5 haftalık hamileymişim:)
O ay bii amuda kalkmadum okadr diyim saana:)
Cok sükür Allaha emanet.
Drunla görüş tabi ama stres yapma.
Hamileliği öğrenene kaadr Allah korur bebeği derler..
Hayırlı uğurlu olsn,sağlıcakla gelsin insallah

çok teşekkürler inşallah

Yok canım korkma, İnan bu korkun yersiz.
yarın büyük ihtimalle ultrasonda bakmaz bile doktor. Çünkü çok küçük. Biyolojik olarak düşün.
Zaten ilk kan değerine betahcg bakılır. Değerin iyiyse pozitif derler. İlk bir hafta betahcg artışına bakılır. Değerler yükselip kese gözükene kadar; hamilesin bile demez doktorların çoğu.

Doktora git ama o ana kadar rahat etmen icin bikac sey soyliyeyim veren Allah oyle bi veriyoki emin ol en agir ilaci icsen bisey olmaz hatta benim bir arkadasim agir migren gecirir her ay oyle agir haplar iciyoduki agrisi kesilsin diye kiziyodum ve hamileligi boyuncada icti hatta cok laf sayiyorum diye bigun doktora beraber gittik doktor bana soyle dedi ..eger dedi bisey olacagini bilsem izin verirmiyim icmesine dusun trafik kazasi gecirse bu haliyle ki cok oluyo hamile kadinlara ne ilaclar veriyoruz ameliyatda hatta daha agirlarini napalim ozaman birakalim anne olsunmu ...yani icini rahat tut Allahin izniyle biseycik olmaz ben bile hamile oldugumu bilmeden dogum kontrol hapi bile kullanmistim yani

içimi rahatlattınız, çok teşekkürler.
ömrümde hiç böyle hissetmemiştim sanki dünyanın yükü bindi sırtıma. size de sağlıklı doğumlar diliyorum.

ben de antiyotik kullanmıştım.. idrar yolları enfeksiyonu sebebi ile..
bana doktorum ilk 2 ay sıkıntı yok dedi..
2 aylık olduktan sonra dikkat gerekiyor.
şükürler olsun hiç bir sağlık problemi de yaşamadım..
endişe etmeyin.
Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize.

ben varım
hamıleymısım hamıle oldugumu bılmıyordum cok agır grıptım antıbıyotık ılac kullandım doktor tavsıyesı ıle
ılacın 3. gunu hamıle oldugumu ogrendım
ertesı gun hemen doktora gıttım doktor bırsey olmaz korkma dedı
kızım suan 3 yasında bır saglık sorunu yok cok sukur

Hamileliğimin ilk 2 ayı bilmeden antidepresan kullandım. Sayısız kas gevşetici+ağrı kesici kombosu yaptım. Sigara içtim, alkol aldım. İyi b.k yedin dediğinizi duyar gibiyim.

Sonuç olarak bebem sağlıklı çok şükür. Doktorunuzla görüşmeden bu kadar panik yapmayın. Hayırlı olsun.

Gebelik kana geçmediği sürece hiçbir sıkıntı olmaz yani kullandığınız ilaçlar yüzünden bir sıkıntı yaşamazsınızm

Olacağı varsa oluyor hiç üzülmeyin boşuna bende ilaç kullanmıştım hatta sandalyeden masanın üstüne düşmüştüm masa kırılmıştı okadar yani :) hiç bişi olmadı sıkma canını boşuna

Bende hamile olduğumu bilmeden birkaç kez augmentin içtim. Çok şükür birşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…