- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.166
- 38
-
- Konu Sahibi sofarsogood
Evet annem de ayni seylerden bahsetti kardesime hamileyken hem ilac kullanmis haftalarca hem mr a girmis. Ben de sizin yazdığınız gibi okudum bir cok yerde ama belki burda deneyimleyen birileri vardir diye yazdim.bir çok kadın hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanır zaten, hatta mr'a giren bile oluyor bilmeden. erken haftalarda bebeğin etkilenmesi çok zor diye biliyorum.
2 aylıkken bilmeden uyuşturucu kullanıp da sapasağlam çocuk doğuran biliyorum.
endişe etmeyin.
Yani o kadar talihsizlik ki arada iki hafta bile yok. Keske hic gitmeseydim doktora kendi kendine gecerdi belkibenim de bildiğim ilk ay kullanılanların bebeğe etki etmediği
Allah ın izni ile bişey olmaz
yarın görününce bize de yazın
Endişelenme. Daha kese bile oluşmamıştır. O bir kan pıhtısı gibi. Şuan doktora gitmeninde bir mantığı yok zaten. Belki usgde bile gözükmeyecek. Yarını bekle.Evet annem de ayni seylerden bahsetti kardesime hamileyken hem ilac kullanmis haftalarca hem mr a girmis. Ben de sizin yazdığınız gibi okudum bir cok yerde ama belki burda deneyimleyen birileri vardir diye yazdim.
faranjit malesef öyle kolay kolay geçmiyorYani o kadar talihsizlik ki arada iki hafta bile yok. Keske hic gitmeseydim doktora kendi kendine gecerdi belki
ya inanın aylar önceden alkolü, paketlenmiş gıdaları, kızartmayı, asitli içecekleri vs vs bıraktım. ki amh değerim de çok düşük doktorum hamile kalman zaman alacak demişti. toplamda beş kez denedik denemedik. testi de yapınca dedim bu ay da bebek yok bari hastalığım geçsin. allah sizin bebeğinize de uzun ve sağlıklı bir ömür versin.Benzer sekilde hamile oldugumu bilmeden iki hafta boyunca antibiyotik ve ilaçlar kullandım cok şükür benimle bebegim
İlk 5 hafta icinde yaptıgınız seyler cokta önemli değilmiş
Keza sacta boyattım alkolun dibinide gördüm gebeliği bilmeden :)