lütfen bakar mısınız? çok ama çok önemli

Sanmıyorum bir şey olacağını. Birçok kadın ilk aylarda hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanıyor, alkol alıyor falan. Müneccim değiliz ki sonuçta. :) Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum, kendinizi boşu boşuna stres altına sokmayın.

merhaba herkese,

doktora git hemen diyeceksiniz ama bu endişe ile bir saat bile geçmiyor doktor randevum yarın öğleden sonra.
o kadar korkulu ve üzüntülüyüm ki gece uyumadım hiç diyebilirim.
hemen ayrıntılı yazmak istiyorum. son adet tarihim 20 aralık. 28 aralık, 3 ocak ve 8 ocak tarihlerinde eşimle birlikte olduk. çok ağır faranjit ve sinizüt geçiriyordum doktora gittim 10 ocakta. antibiyotik (macrol), theraflu forte ve risonel burun spreyi verdi. erken sonuç veren gebelik testi yaptım sonuç negatifti.

ilaçları 4,5 kullandım (sadece birer tabletlerini) ve bıraktım.

adetim geciktiği için az önce test yaptım ve çift çizgi çıktı emin olamadım bir test daha yaptım o da pozitif.
lütfen eğer bu gerçek gebelik ise bir şey olmamıştır diyin bana.
aranızda hamilelikte c sınıfı antibiyotik kullanan var mı?

doktorumu aradım ameliyatta dediler bir kez daha aradım telefonu kapalı. aklıma siz geldiniz. çok ama çok endişeliyim.
Bende hamile olduğumdan habersiz ilaç kullanmıştım, hatta taşınıyorduk kanepe bile taşımıştim bir odadan diğerine. Çok korkuyordum ama elhamdülillah sağlıkla aldim kucagima☺️ Doktorunuza danışın yine de. Gözünüz aydın bu arada

Bende hamile olduğumdan habersiz ilaç kullanmıştım, hatta taşınıyorduk kanepe bile taşımıştim bir odadan diğerine. Çok korkuyordum ama elhamdülillah sağlıkla aldim kucagima☺️ Doktorunuza danışın yine de. Gözünüz aydın bu arada
Cok tesekkur ederim. Tek istegim iyi olmasi...

Ben hamileyken dişim yüzünden bi kutu antibiyotik kullanmışım ve bilmeden de 2 defa röntgen çekmişim. Çok şükür bir sıkıntımız yok şimdi.. İlk zamanlar yani bebek daha rahme gömülüyken kese yokken çok etkilemiyor diye biliyorum.

merhaba herkese,

doktora git hemen diyeceksiniz ama bu endişe ile bir saat bile geçmiyor doktor randevum yarın öğleden sonra.
hemen ayrıntılı yazmak istiyorum. son adet tarihim 20 aralık. 28 aralık, 3 ocak ve 8 ocak tarihlerinde eşimle birlikte olduk. çok ağır faranjit ve sinizüt geçiriyordum doktora gittim 10 ocakta. antibiyotik (macrol), theraflu forte ve risonel burun spreyi verdi. erken sonuç veren gebelik testi yaptım sonuç negatifti.

adetim geciktiği için az önce test yaptım ve çift çizgi çıktı emin olamadım bir test daha yaptım o da pozitif.

doktorumu aradım ameliyatta dediler bir kez daha aradım telefonu kapalı. aklıma siz geldiniz. çok ama çok endişeliyim.
5 haftalık hamileyken genel anesteziyle ameliyat olan kuzenim,akabinde tedavi süreci antibiyotikler ağrı kesiciler 2-3 haftalık bi süreç daha geçirmişti.. 8 haftalıkken farketti hamile olduğunu.. 1,5 yaşında nur topu gibi bi kızımız var hatta dün yanıma geldiler yedimn bitirdim onu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36::KK36::KK37:

Bişey olmaz korkulacak bir durum yok benim arkasımda evlenmeden bir hafta boyunca antibiyotik iğne ne istersen içti. Evlenirken de hamileymiş haberi yokmuş.balayina ciktilar çıkmadan öncede regl geciktirici ilaçlar içti sonra balayından geldiler hamile.oldugunu öğrendi bir hafta oncede doğum yaptı ama sen doktora git kullandigin ilaçları. Söyle

5 haftalık hamileyken genel anesteziyle ameliyat olan kuzenim,akabinde tedavi süreci antibiyotikler ağrı kesiciler 2-3 haftalık bi süreç daha geçirmişti.. 8 haftalıkken farketti hamile olduğunu.. 1,5 yaşında nur topu gibi bi kızımız var hatta dün yanıma geldiler yedimn bitirdim onu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36::KK36::KK37:
çok sevindim onun adına, uzun ve güzel bir ömrü olsun :)

Bişey olmaz korkulacak bir durum yok benim arkasımda evlenmeden bir hafta boyunca antibiyotik iğne ne istersen içti. Evlenirken de hamileymiş haberi yokmuş.balayina ciktilar çıkmadan öncede regl geciktirici ilaçlar içti sonra balayından geldiler hamile.oldugunu öğrendi bir hafta oncede doğum yaptı ama sen doktora git kullandigin ilaçları. Söyle
söylemez miyim hiç hepsini yanıma alacağım kullandığım sayıya kadar söyleyeceğim :)
umarım ben de arkadaşınız gibi şanslıyımdır.

Benim annem kardesime hamile iken antidepresan ilac kullaniyordu. Tabi ogrenince birakti Cok sukur birsey olmadi. Tabi sen doktora git yinede icin rahatlasin. Ama birsey olmamistir sanmiyorum.

allahın izniyle hiç birşey olmaz merak etme ,
rabbim adet tarihin geçene kadar yani kadın hamılellıgını anlayana kadar bebegı sadece kese içindeki kanla beslıyor
3 haftadan sonra anneden almaya baslıyor
dr bana antideprasan verdi iç hiçbirşey olmaz adeet günün geçerse içme test yap ona göre devam et dedi ,

hiççç kendını kasma için rahat olsun sen iyi ol bebekte iyi olsun

merhaba herkese,

Olmamıştır korkma bende bilmeden ağır ilaçlar kullandım sonrasında ağır bı hastalık sonucu 45 gün yoğun antibiyotik tedavisi gördüm maşallahi var kızımın ki kullanılmaması gereken bı ilacida içmiştim yanlislikla Allahin izniyle bsy olmaz

Ben de hamile olduğumu bilmiyordum ve çok ağır grip geçiriyordum antibiyotik de kullandım bi sürü grip ilacı da.

Doktorum ya bebek düşer ya da hiçbirşey olmaz bunun ortası yok dedi.
Genelde de birşey olmaz hatta dedi.

Bence canınızı sıkmayın, doktorunuz da rahatlatacaktır sizi.
Hayırlı olsun

Embrio etkilenmişse zaten düşük yaparsınız.
Etkilenmezse gebelik sağlıkla devam eder.
Merak etme hiçbişey olmaz.
Ben ağır antidepresan kullanırken hamile kaldım.
Bebeğim sağlıklı 2 yaşında şükür.

Organ oluşumu esnasında zararlı diye biliyorum . O da zaten hemen olmuyor. Altıncı haftadan sonra. Bircok kadın bilmeden erken evrede ilaç kullanmıştır.

merhaba herkese,

Hamilelik ortaya çıkmadan, kullanılan ilaçlar zararsız diye biliyorum. Bişey olmaz Allahın izniyle. Hamileliği ilerlemiş ve radyasyona maruz kalmış bayan bile sağlıklı bebek getirdi dünyaya.

X