• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın var mı birsey

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
83
20210422_085953.jpg
20210422_002957.jpg
kizlar var mi bisey

Eğer kuruma çizgisi değilse yani beklemeden çıktıysa var gibi gözüküyor 😊

Eğer kuruma çizgisi değilse yani beklemeden çıktıysa var gibi gözüküyor 😊
Alttaki dün ki test üstteki 2 taneyi az önce yaptim. 10 dakika içinde cikti ama 5 dakikayı gecmis olabilir. Kan vermeye değer bir durum var mi sizce.

Cok sagol canim darısı isteyen herkesin basina dua et benim için dış gebelik yaşadım 6 ay önce yine öyle olmasindan cok korkuyorum
İnşallah her şey gönlünce olur canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı başıma, sen de bana dua et 😊

Canım hayırlı olsun dış gebelik nasıl oluyor neler yaşadın acaba benim rahim içinde kanama alanım varmış ilaç kullanıyorum internetten sebeplerine baktım dış gebelik olabilirmiş 2 hafta sonra bebeğin kalbini duyarsak ortadan kalkacak bu durum ama zor sabrediyorum

Hayırlı olsun canım. İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Adet tarihin geçti mi ?

Canım hayırlı olsun dış gebelik nasıl oluyor neler yaşadın acaba benim rahim içinde kanama alanım varmış ilaç kullanıyorum internetten sebeplerine baktım dış gebelik olabilirmiş 2 hafta sonra bebeğin kalbini duyarsak ortadan kalkacak bu durum ama zor sabrediyorum
Allah korusun canm seni de bebeginide erken farkedilmezse dış gebelik sıkıntılı bir durum. Benim gec farkedildi ameliyat olmak zorunda kaldım. Ama şiddetli ağrılarım vardı. Agri yoksa icini ferah tut

Back
X