Lütfen azıcık akıl verin vicdanen rahatsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel ya ahlaksızlığın adı boşluğa düştüm olmuş
Eşinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz o işte siz oynaşta ayıp yahu ayıp .

3 çocukla elin herifiyle mi flörtleşiyorsunuz?
Deişik deişik yazmış durmuşsunuz bir de göz tırmalıyor.
Aferin böyle devam edin de kocanız kapının önüne atsın sizi.
Abi nasıl zaman buluyorlar ya ev işi ödevler yemek alışveriş birde fingirdeme . Çalışmıyorki zaman çok

Sorunlu bir ailede büyüdüm annem şöyleydi böyleydi deyip bin beterini çocuklarınıza yaşatacaksınız. Annenizin ruh sağlığı bozukmuş kadın hastaymış, siz şimdi kendi tercihinizle eşinizi aldatıp bir ton rezillik çıkaracaksınız.
Bir de herkes esnaf olaya bak korkunç, bir aya kalmaz olaylar patlar ondan ona ondan ona derken duymadık kalmaz. Korkunuz da yok bravo.

Duygularıma tercümansınız bitirdim konuşmayı zaten..

Merhaba
Gitmeye niyetlendiğin yol doğru değil, eşinle aşamadığınız sıkıntılarınız varsa aklınızda bir başkasına kayabiliyorsa siz eşinize-evliliğinize olan inancınızı kaybetmiş, eşinizi zerre kadar sevmiyorsunuz demektir. Bu durumda istediğiniz tek şey ev düzeniniz-rahatınız bozulmasındır yani karnım doysun ama pastam bozulmasın mantığı...
karşısına dikildim dediğiniz adamın gözünde zaten itibarınız yok kusura bakmayın ama geçmiş geçmişte kaldı her ikinizde evliyken ergenler gibi dükkanın önünden gelip geçmeleriniz, karşısına dikilmeleriniz... Az ağır olun lütfen, siz evli bir hanımsınız ve annesiniz, diğer tarafta evli-barklı bir adam, bir yuvası-ailesi-eşi ve çocukları var. Ondan size hayır gelmez (ağır olacak ama maksadım canını yakmak değil gözünü açmak ) sen bu saatten sonra onun yatağına bir kaç sefer girer çıkarsın sonrada tekmeyi yersin ve herşeyini kaybedersin. Uzak dur diye tavsiye edebilirim, keybettikten sonra gelen akıl lazım değil vicdanın-iç muhaseben sana asla huzur vermez en büyük kazığı kendine atmak üzeresin.

Sacmalama ve kendıne gel gorusmeyı kes bıran once esın duysa ne olur dusundun mu hem arkadasca dıyorsun, emın ol bi yerden sonra alewlenir o seytan vesvese verir o an ıcın,

Boşan??

Bastan sona yanlislar yanlislar. Evden kurtulmak icin kaynanayla oturmak hemen cocuk corap sokugu gibi gelmis yanlislar. Alin size bir yanlis daha dertsiz basina niye dert aliyorsun. Maddi manevi yanindaymis hadi ordan kimse kimseye bedava su vermez bu devirde. Hemen sil engelle selam verme. 3 cocugundan utan tobe tobe bide arkadas gibi arkadas gibi yazmissin surekli degilsin iste arkadas kendini kandirma.

Üstte bir arkadaş şeytanın oyunu tarzı bişey yazmış ama siz ve sizin gibiler şeytana pabucunu ters giydirirsiniz. Resmen evli olduğunuz halde evli adamla görüşüyorsunuz bir de dükkanına gitmişsiniz. Ne hakla! Yazık eşinize. 3 çocuga da yazık hiç mi düşünmüyorsunuz. Flörtleşiyorsunuz ve bunu arkadaş gibi arkadaş gibi diye bize yedirmeye çalışıyorsunuz. Biz de yedik

Eşinizden görmediğiniz sevgiyi ilgiliyi dışarda arıyorsunuz belli ki ama çok yanlış yapıyorsunuz siz evlisiniz çocuklarınız var karşı tarafında öyle aman diyim. Aynısını eşiniz size yapsa ne düşünürdünüz? Çok mutsuzsanız göze alın boşanmayı ve ayrılın yeni bir hayat kurun bekar bir insanla tabii

atesle oynuyorsunuz atesle barut misali ama evliligim cocuklarim gelecegim diyorsan bir son vermelisin bu eski arkadasiniza vicdanen birseyde rahatsizlik duyuyorsaniz yaptiginiz isin sizin hakkinizda sakincali oldugunu bilmelisiniz size bunlar birer isarettir egerki bu isaretleri ciddiye almazsaniz buraya keskeleri yazarsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…