- Konu Sahibi gokcemuncuk
-
ben varım arkadaşım sakın sıkma canını..
ben endimetriozis 4 .evre hastasıyım..2.5 senedir evliyim ve çocuğum olmuyordu sen yine bi kere hamile kalmışsın ben hiç hamile kalamamıştım..
öncelikle bi sürü doktora gittim hepsi türlü türlü şeyler söyledi. hatta en son rahmin ters dönmüş bağırsaklarına yapışmış,hemen lap. olman gerekiyor ama ameliyatta idrar torbanı delebiliriz,bağırsakların patlayabilir,yumurtalıkların tahrip olmuş onları almak zorunda kalıp seni kısır bırakabiliriz dediler..çok üzüldüm çok ağladım ama eşim de bende hiç ümidimizi kaybetmedik..
en son İzmir'de bir prof. buldum şansıma başka bi doktor yönlendirmişti..ameliyat falan olmadan sadece rahim filmi çekildim bi ay olmadı ikinci ay klomen kullandım ve hemen hamile kaldım..şuan tam 7 haftalık hamileyim hiç bi şikayetim yok şükür bebeğim çok sağlıklı inşallah Allah sonunu görmeyi kucağıma almayı nasip eder..
yani sana demem o ki Allahım ol dedikten sonra gerisi boş,,bu arada hemen ameliyat olma yaşın kaç bilmiyorum ama önce diğer tedavileri dene en son olarak ameliyatı düşün..
bide bende kissing over sendromu var iki yumurtalığım rahmin arkasında birbirine yapışık yani öpüşüyomuş:)o hallerde hamile kaldım yani düşün:)
bende 28 yaşındayım canım gittiğim doktora ameliyat için gün almaya gitmiştim o da dedi ki yaşın daha genç eğer 35 ve üstü olsaydın hemen ameliyat ederdim ama önce rahim filmi çekil bakalım bi durum ne dedi..Tsk ederim canim aciklamalarin icin. Yasim 28, zaten bende hemen ameliyat olmayi dusunmuyorum ama Dr dediki ilac tedavisi yoktur bunun egerki Cikolata kistin varsa dedi. Canim sen klomen kullandim diye yazmissin bir tur ilacmi bu ve cikolata kistin icinmi kullandin?
bende 28 yaşındayım canım gittiğim doktora ameliyat için gün almaya gitmiştim o da dedi ki yaşın daha genç eğer 35 ve üstü olsaydın hemen ameliyat ederdim ama önce rahim filmi çekil bakalım bi durum ne dedi..
rahim filmi çekildim benim tüplerimin ikisi de tıkalıymış ve rahim filminde zorlayarak sol tüpümü açtılar..çok acı çektim ama şuan değdi diyorum:)
bu arada çikolata kisti yumurtalıklarda tüplerde ve rahimde yapışıklıklara sebep oluyo..aynı bende senin gibi düzenli adet görüyorum ve düzenli yumurtluyorum.tek sorunum tüpleri tıkalı olduğu için sperm yumurtaya ulaşamıyomuş..
neyse filmden sonra ilk ay doktorum çatlatma iğnesi ve ilişki günleri verdi ama o ay tutmadı..sonraki ay klomen verdi 5 gün kullandım..klomende yumurtamanı arttırmak için bi ilaç..1 yumurtluyosan iki yumurtla döllenme şansı artsın diye..
yani sana tavsiyem öncelikle bu aşamalardan geçmeni öneririm bana ameliyat olsan ve tüp bebek bile yapsan tutmaz dediler..ama şükür doğal yollarla hamile kaldım.
uzun uzun anlatıyorum kusura bakma ama şuan senin neler hissetiğini anlayabiliyorum..bende çaresizce herşeyi araştırıken böle açıklama çok ihtiyaç duyuyodum o yüzden destan yazıyorm:)
evreleme yok sadece çikolata kisti ne kadar sürenin sonunda hamile kaldın..ben de de kissing over var.. nasıl olabildi ki bu?? 1 yıldır hiç gebeliğim olmadı her türlü takibe rağmen??ben varım arkadaşım sakın sıkma canını..
ben endimetriozis 4 .evre hastasıyım..2.5 senedir evliyim ve çocuğum olmuyordu sen yine bi kere hamile kalmışsın ben hiç hamile kalamamıştım..
öncelikle bi sürü doktora gittim hepsi türlü türlü şeyler söyledi. hatta en son rahmin ters dönmüş bağırsaklarına yapışmış,hemen lap. olman gerekiyor ama ameliyatta idrar torbanı delebiliriz,bağırsakların patlayabilir,yumurtalıkların tahrip olmuş onları almak zorunda kalıp seni kısır bırakabiliriz dediler..çok üzüldüm çok ağladım ama eşim de bende hiç ümidimizi kaybetmedik..
en son İzmir'de bir prof. buldum şansıma başka bi doktor yönlendirmişti..ameliyat falan olmadan sadece rahim filmi çekildim bi ay olmadı ikinci ay klomen kullandım ve hemen hamile kaldım..şuan tam 7 haftalık hamileyim hiç bi şikayetim yok şükür bebeğim çok sağlıklı inşallah Allah sonunu görmeyi kucağıma almayı nasip eder..
yani sana demem o ki Allahım ol dedikten sonra gerisi boş,,bu arada hemen ameliyat olma yaşın kaç bilmiyorum ama önce diğer tedavileri dene en son olarak ameliyatı düşün..
bide bende kissing over sendromu var iki yumurtalığım rahmin arkasında birbirine yapışık yani öpüşüyomuş:)o hallerde hamile kaldım yani düşün:)
evreleme yok sadece çikolata kisti ne kadar sürenin sonunda hamile kaldın..ben de de kissing over var.. nasıl olabildi ki bu?? 1 yıldır hiç gebeliğim olmadı her türlü takibe rağmen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?