ARKADAŞLAR KANGURU HAKKINDA BİLGİSİ OLANDAN YORUM İSTİYORUM..KAÇINCI AYDAN KAÇINCI AYA KADAR KULLANILIYOR??? BELLI AYA GORE BELLI KANGURU VAR MI??HERHAGI BIR KANGURU ALSAM HEPSI AYNI MI?? KAÇINCI AYA KADAR KULLANABILIRIM???
tesekkur ederım arkadaşlar..chicco go nasıl sızce..şu ürün
http://www.e-bebek.com/chicco-go-kanguru_CHI-70794013
Iyi gunler bende günlerdir nette ergo yada lile baby ikinci el kanguru arıyorum satan kimse var mı biliyor musunumusunuzergo ve lille baby kullandim. kanguru oncesi donemde pouch sling ve kisa denk gelip de rahatrahat sarmalamak icin wrap sling kullandim.
- slingler zaten super icatlar onlar hakkinda hicbisi yazmayacagim ama bence 3 aya kadar ve hava sicak degilken rahatlar. sonrasinda bidik cevreyi gormek istiyo cok uyuymuyo vs vs.
- ergonun infant insertu var dogumdan itibaren tasiyabilirsin. ama bi kanguruda, oturtma pozisyonunda bebisi tasimak icin 3 aydan onceyi tavsiye etmiyorlar. ergo belden destekli sirt agrisi yapmiyor ama one donuk pozisyonu yok. o yuzden bizim bidik kafayi gomup beni ve kendini cok terlettiginden kullanamadik. kumasi sert ve slingden sonra bu sertlik beni rahatsiz etti acikcasi.
- lille baby turkiyede yok ama getirtme sansin varsa cooook basarili bir urun. kumasi cok yumusak. bebegin bas destegi,uyku modu, one bakar ayarlanmasi cok guzel dusunulmus bir urun. benim acik ara tavsiyem odur.
modellerde genelde ya kalca gelisimi desteklensin diye oturulan yer genis tutulmus ya da one baksin diye dar birakilmis. lille disinda on arka modu ayarlanan genisletilip daraltilabilen var mi bilmiyorum ama tercih ederken o sekilde bir model varsa onu tercih edebilirsin.
evet disa bakmasi saglikli degil, erken ve cesitli uyarana maruz kalma bla bla.. ama cocuk o urunu bagir cagir kullanmadiktan sonra almanin anlami ne ki? gonlunuze gore bir urun bulabilirsiniz umarim
sevgiler,
Iyi gunler bende günlerdir nette ergo yada lile baby ikinci el kanguru arıyorum satan kimse var mı biliyor musunumusunuz
Iyi gunler bende günlerdir nette ergo yada lile baby ikinci el kanguru arıyorum satan kimse var mı biliyor musunumusunuz
ARKADAŞLAR KANGURU HAKKINDA BİLGİSİ OLANDAN YORUM İSTİYORUM..KAÇINCI AYDAN KAÇINCI AYA KADAR KULLANILIYOR??? BELLI AYA GORE BELLI KANGURU VAR MI??HERHAGI BIR KANGURU ALSAM HEPSI AYNI MI?? KAÇINCI AYA KADAR KULLANABILIRIM???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?