Lütfen anlayanlar yorum yapabilir mi ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.785
4.453
103
31
Ben insanların dediğini çok kafaya takıyorum.Asgari ücrete çalışıyorum.
22.000 10.000 eve veriyorum.7.100 aylık seansa yazıldım bunun içinde g5 seansı gıdı bölgesi cilt bakımı göbek iç bacak seansları ve tüm vücut ağda var. Mayıs başlangıç Şubat'a kadar gideceğim.

Sezaryen doğum yapan arkadaşım memnun kalmış gitmiş. Şimdi bana diyorlar ki ee madem spor ile ise yarıyor.Gitmeye ne gerek var. Ve doğum yapmadın hormon değişiklikleri yok. Güzellik merkezi geçmişi olan arkadaşa sordum fiyat uygun dedi.

bir ay harcamasi maksimum 12bin tl olan birinin aylik 7bin lirayi guzellik salonuna vermesi akil kâri degil. ustelik 10 aylik yazilmissin. bence degmez
fiyati iyi diyenler neye gore iyi diyor? aylik 70 kazansan iyi bence sadece yuzde onu. ama sana iyi degil. yerinde olsam cayma hakkim varsa cayardim

Anlamadım ama kendi parani istediğin gibi harcamana yapılan yorumlara niye yakiliyorsun ki, canım istedi harcadım dersin bitti gitti kime ne 🤷🏻‍♀️

G5 işe yaramıyor aman aman zaten makine 7 bin tlye satılıyor alın 2 kişi kullanın zayıflatma etkisi yok sadece masaj işte yapmayı bırakınca eski haline dönüyor ağda yerine lazere git

Back
X