- 6 Eylül 2024
- 30
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi zorunlualandemek
Evet ilk idrarla yaptım çok korkuyorum nolur tekrar bakar mısınız çizgi var mı lütfenYalvarmanıza ne gerek var yav o kadar
Hayalet bi çizgi var gibi ama yok gibi de, ilk idrarla mı yaptınız
Evet ilk idrarla yaptım çok korkuyorum nolur tekrar bakar mısınız çizgi var mıYalvarmanıza ne gerek var yav o kadar
Hayalet bi çizgi var gibi ama yok gibi de, ilk idrarla mı yaptınız
Bide neden söküyoraunuz şunları bi anlasam sökünce pozitif mi oluyo
neyi sökmüşüm anlamadım ben Bişey sökmedim ki anlamadım yardımcı olur musunuz nolırBide neden söküyoraunuz şunları bi anlasam sökünce pozitif mi oluyor
Evet ilk idrarla yaptım çok korkuyorum nolur tekrar bakar mısınız çizgi var mı lütfen
Strip testBide neden söküyoraunuz şunları bi anlasam sökünce pozitif mi oluyor
He bu böyle oluyor yani ben hep ozellikle söküyorlar sanıyorumStrip test
İçim rahatladı Allah razı olsun sizdenNegatif bende de daha önce böyle olmuştu pozitif bariz belli oluyor o kuruma çizgisi
Eki Görüntüle 3475620
Ay ne bileyim şurada var karartı gibi. Kimse görmemiş ama benim gözümün bozukluğundandır
Kuruma çizgisi demişler üstte öyledirrYaa bilmiyorum sizce pozitif mi nolur yardımcı olun
Ya arkadaşım madem bu kadar korkuyorsun ne diye riskli işlere giriyorsun, yakınlaşıyorsun.Yaa bilmiyorum sizce pozitif mi nolur yardımcı olun
Haklısınız ne deseniz haklısınız arkadaşın biri hayalet çizgi var diyor siz ne diyorsunuz lütfenYa arkadaşım madem bu kadar korkuyorsun ne diye riskli işlere giriyorsun, yakınlaşıyorsun.