• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akil verin

Ağzıyla kuş,bi tarafıyla balık tutsa yine eskiyi istemem.
Ona o zaman güzel gelene yanaşıyor,sen de güzel görünmüşsün o an ondan, seni alana kadar yanaşacak,ta ki başka güzel keşfedene kadar.
Ayrıca erkek yok da ne demek ya hu.
Olmayınca noluyor.Hem seni hiçe sayıp aldatmış hem de borç batağındaki adamı tekrar alıp napıcaksın,böylesine belanı mı arıyorsun derler.
Yalçın Abi'nin Deşka'sı geldi aklıma,izleyenler bilir.
Hayir aldatma yoktu Allahtan bi o yoktu ayrildiktan sonra 2-3 ay sonra buldu

Evliliginde yasadigin o kotu 2 seneyi unuttun galiba. Kimse degismez. Seni kandiriyor. Ayrica diger kadinin cirkin olmasi da bisey ifade etmez sonucta onla bi iliski yasamis. Bazi erkekler o kadar da guzellige onem vermiyomus demekki. Sen guzelsin ama o cirkinle beraber olmus.

Neyse sen bunla barisacak gibi duruyosun ilginc kadinsin vesselam.
Cok dogru söylemissiniz.. beni sadece karsima cikan tuhaf adamlar soguttu hayattan

Az evvel nette sucluluk duygusu ile ilgili bir yaz okudum. Neden o karari verdiginizi unutmayin diyordu yazida

Sevgili hanimlar benim birkac kere konum oldu burda 2 sene öncelerinden buyana.. esimle 1 sene önce bosandik 6 sene evli kaldik 6 yasinda bir oglum var evlilik ilk 4 senem cok iyiydi son 2 sene kan kusturdu bosandik.. ben 27 yasinda gercekten cok begenilen bir bayanim .. kumar ve borc yüzünden bitmisti evlilik.. bu benden ümidi kesmis 2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla.. ben ise bu 1 senede istedigimi yaptim gezdim tozdum etrafi gözlemledim ama aradigim adami bulamadim birtürlü.. hanimlar ne tuhaf kiz diceksiniz.. fakat burda adam yok hepsi ayni.. cevremde ayni seyi söylüor.. gercekten adam yok.. neyse onkadinla gezmesi uzun sürmedi ayrilmislar cocugun dogum günü vardi onu bilerek hadi balonlari süsleyin misafirler gelmeden diye eve cagirdim bilerek cani yansin diye.. dedigim gibide oldu mafoldu bu o günden beri 3 aydir bu hergece icior sms ler yalvarmalar üstümüze o bicim titirior ayni ilk zamanlar gibi ama ben kabul edemiorum okadar borcu var ve o kadinla gördüm gittim ondan.. ama cevrem yakin arkadaslarim dior anlamistir hatasini son kere dene bak nasil cabalior ilerde pisman olma baska adam girince hayatina onu ararsin diye.. ben ise aylarca eski esimden intikam denmezde iyi süründürdüm öl desem ölücek bi yakin arkadasim cocukluydu ayrildi 2. evligini yapti ve dediki hicbirsey degismedi keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi.. hayatimin dönüm noktasindayim neyapacagimi bilmiorum.. okadarda Allaha yalvardim dualar ettim hayirlisi ciksin karsima diye yine eski koca cikti.. sizin fikriniz nedir ben cok kararsiz biriyim cünkü
Eski kocaniz karsiniza tesadufen 2. Kez cikmamis. Siz adam pisman olsun diye ugrasmissiniz falan. Niyetiniz belli ama baska kadinla gezip tozan adami koynuna almayi miden aliyorsa kabul et.

Esinizin gezdigi kadını da bize niye cirkin bakimsiz diye anlattiniz anlamadim.
Esiniz zevksizin tekiymis o zaman.

Denesemmi degismismidir felan gibi kendimce sorular acaba acaba diye diye
eşinle ilişki yaşamayı denesen mi??? hmmm....
hayır eşin değişmemiştir, öncelikle bunu net söyleyim.. egonu bu şekilde yükseltmek, ruhunun bu şekilde okşanması eminim çok hoşuna gitti ve bu böyle sürsün istiyosun , öncelikle bunu itiraf et. evet evlilikteki kadar riskli ve sıkıcı olmayacak işi bu şekilde devam ettirmek. ama .oku çıkacak buna engel olamazsın..

Eski eşin hatalarından ders almış olsa borçlarını kapasa düzgün bir hayat kursa sonra sana tekrar deneyelim de düşün derdim.
Adam aynı tas aynı hamam değişen birşey yok. Sadece senin ona vereceğin rahatlık için peşinde .
İki boğaza bakmak üç boğaza bakmaktan kolay boşver .
Yeni biri illede hemen olacak diye bir kural yok. Düzgün biri elbet karşına çıkacak .
Kafanı yorma eskiye.

Sevgili hanimlar benim birkac kere konum oldu burda 2 sene öncelerinden buyana.. esimle 1 sene önce bosandik 6 sene evli kaldik 6 yasinda bir oglum var evlilik ilk 4 senem cok iyiydi son 2 sene kan kusturdu bosandik.. ben 27 yasinda gercekten cok begenilen bir bayanim .. kumar ve borc yüzünden bitmisti evlilik.. bu benden ümidi kesmis 2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla.. ben ise bu 1 senede istedigimi yaptim gezdim tozdum etrafi gözlemledim ama aradigim adami bulamadim birtürlü.. hanimlar ne tuhaf kiz diceksiniz.. fakat burda adam yok hepsi ayni.. cevremde ayni seyi söylüor.. gercekten adam yok.. neyse onkadinla gezmesi uzun sürmedi ayrilmislar cocugun dogum günü vardi onu bilerek hadi balonlari süsleyin misafirler gelmeden diye eve cagirdim bilerek cani yansin diye.. dedigim gibide oldu mafoldu bu o günden beri 3 aydir bu hergece icior sms ler yalvarmalar üstümüze o bicim titirior ayni ilk zamanlar gibi ama ben kabul edemiorum okadar borcu var ve o kadinla gördüm gittim ondan.. ama cevrem yakin arkadaslarim dior anlamistir hatasini son kere dene bak nasil cabalior ilerde pisman olma baska adam girince hayatina onu ararsin diye.. ben ise aylarca eski esimden intikam denmezde iyi süründürdüm öl desem ölücek bi yakin arkadasim cocukluydu ayrildi 2. evligini yapti ve dediki hicbirsey degismedi keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi.. hayatimin dönüm noktasindayim neyapacagimi bilmiorum.. okadarda Allaha yalvardim dualar ettim hayirlisi ciksin karsima diye yine eski koca cikti.. sizin fikriniz nedir ben cok kararsiz biriyim cünkü

avrupada yaşamak birinden boşanınca ille hayatında birinin olmasını mı gerektiriyor?
çocuğun var kendini evlenmek zorunda hissetmek neden?

avrupada yaşamak birinden boşanınca ille hayatında birinin olmasını mı gerektiriyor?
çocuğun var kendini evlenmek zorunda hissetmek neden?
Evlenmek degil derdim karsima adam gibi bir adam cikmadi ciksa evlenmem hemen rahatim böyle fakst insan istior biri olsun artik hayatinda deger kiymet veren yok iste cikmadi.. eski es cikti

Bir de adam3 aydir her gece iciyormus bana geri don diye. Eeee her gece icmesinden belli cokk degismis.

Siz niye ayrilmistiniz icki, kumar, borc
Kunar borc sorumsuzluk ve ona rahat batmasi

Evlenmek degil derdim karsima adam gibi bir adam cikmadi ciksa evlenmem hemen rahatim böyle fakst insan istior biri olsun artik hayatinda deger kiymet veren yok iste cikmadi.. eski es cikti
işte ille hayatımda biri olsun istiyorsun da bu şart değil bunu anlaman lazım.

Arkadasın neden oyle soylemıs bılmıyorum ama bende bosanmasaydım evladım bızı hıc takmayan umursamayan bır adamla muhtemelen borc ıcınde yarı ac yarı tok bı hayat yasıyor olacagımız ıcın cok sukur dıyorum. Ilgıyse ılgı sevgıyse sevgı ne ıstersek var

gerçekten kadınları anlamak zor..
hemcinslerimin bir çoğunu anlamakta o kadar zorlanıyorum ki..
konu sahibi hakkınizda hayırlısı olsun.diyecek pek bisey yok.kararınızı vermissiniz zaten.
kadını yerin dibine sokmanizda bir kadın olarak hic hoşuma gitmedi ayrica.
kadin boşanmış adamla beraber olmuş sonucta.
kadının fiziki özelliği kimseyi bağlamaz..

2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla..
O değil de, şu diğer kadını anlatış tarzınız çok rahatsız edici ya. Kadın siz evliyken araya girmemiş, gayet de başka nedenlerden boşanmışsınız. Bana epeyce suçsuz göründü. Belli ki gariban bir kadın. Niye alakasız bir konuda şimdi bu kadın aşağılandı hiç çözemedim. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten. Kendim çok güzelim filan mı demek istiyorsunuz anlamadım. Madem siz çok güzel bakımlı akıllıysanız kumarbaz, borç batağında kocayı da boşverin gitsin. Kendi dünyasını kursun.

Back
X