• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akil verin

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Sevgili hanimlar benim birkac kere konum oldu burda 2 sene öncelerinden buyana.. esimle 1 sene önce bosandik 6 sene evli kaldik 6 yasinda bir oglum var evlilik ilk 4 senem cok iyiydi son 2 sene kan kusturdu bosandik.. ben 27 yasinda gercekten cok begenilen bir bayanim .. kumar ve borc yüzünden bitmisti evlilik.. bu benden ümidi kesmis 2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla.. ben ise bu 1 senede istedigimi yaptim gezdim tozdum etrafi gözlemledim ama aradigim adami bulamadim birtürlü.. hanimlar ne tuhaf kiz diceksiniz.. fakat burda adam yok hepsi ayni.. cevremde ayni seyi söylüor.. gercekten adam yok.. neyse onkadinla gezmesi uzun sürmedi ayrilmislar cocugun dogum günü vardi onu bilerek hadi balonlari süsleyin misafirler gelmeden diye eve cagirdim bilerek cani yansin diye.. dedigim gibide oldu mafoldu bu o günden beri 3 aydir bu hergece icior sms ler yalvarmalar üstümüze o bicim titirior ayni ilk zamanlar gibi ama ben kabul edemiorum okadar borcu var ve o kadinla gördüm gittim ondan.. ama cevrem yakin arkadaslarim dior anlamistir hatasini son kere dene bak nasil cabalior ilerde pisman olma baska adam girince hayatina onu ararsin diye.. ben ise aylarca eski esimden intikam denmezde iyi süründürdüm öl desem ölücek bi yakin arkadasim cocukluydu ayrildi 2. evligini yapti ve dediki hicbirsey degismedi keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi.. hayatimin dönüm noktasindayim neyapacagimi bilmiorum.. okadarda Allaha yalvardim dualar ettim hayirlisi ciksin karsima diye yine eski koca cikti.. sizin fikriniz nedir ben cok kararsiz biriyim cünkü

Valla burdan bakınca eski eşin hiç güven vermiyor. Olacağın önüne geçilmiyor arkadaşın yine yanlış evlilik yapmış diye her ikinci kez evlenen mutsuz olacak diye bişey Yok, bende iyiki boşanmış ve yeniden evlenmişim çok mutluyum diyen insanları daha çok duydum.

Dini yorum yapmak yasak ama bir araştır istersen, zaten boşandığın kocanla tekrar evlenmede bazı hususlar gerekiyor, bence hiç yanaşma eski eşine

Gerçekten değiştiğine inanıyor musun? Değişebiliyorsa neden boşanmadan önce değiştirmedi kendini?

Başkalarıyla gezip tozmasını yedirebiliyorsan ve değiştiğine inanıyorsan barış ama karakter kolay kolay değişmez onu da unutma. Bir insan sorumsuzsa onu zorla sorumlu yapamazsın.

sayin konu sahibi,

oncelikle belirtmek isterim ki cok kisiden duymusumdur yazdiginiz

keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi
cumlesini.

lakin su var ki bu, her zaman ve her durumda gecerli olan bir keske degil.

kaldi ki sizin ayrilik sonrasi yaklasiminiza bakilirsa bence ayni kisiyle evlilige donmeniz hic olasi bir durum degil.

begenilen bir kadin olmaniz, hayatinizi illa ki bir erkekle gecirmenizi gerektirmiyor. daha ayriligin ne oldugunu anlamadan, duygularinizi ve yasanmisliklarinizi tamir etmeden yeni bir iliskiye yaklasmanizi hatali buluyorum ki bir de cocugunuz var.

kendinize zaman taniyin.

Gerçekten değiştiğine inanıyor musun? Değişebiliyorsa neden boşanmadan önce değiştirmedi kendini?

Başkalarıyla gezip tozmasını yedirebiliyorsan ve değiştiğine inanıyorsan barış ama karakter kolay kolay değişmez onu da unutma. Bir insan sorumsuzsa onu zorla sorumlu yapamazsın.
Iste o soruyu 100 kere sordum ona bosanmadan neden yasattin bunu bize diye.. kiymetimi bilememis... tabiki yediremiorum kendime ama ciddi alincak bi kadin degil zaman gecirdi kedini oyaladi diye bakior herkes ben ise deli oluorum tabiki nasil benim yerime koydun diye yok koymadim dior.. feryat figan aglior def ediorum onu sonra evden konusmaya geldiginde acimi akittim

Sevgili hanimlar benim birkac kere konum oldu burda 2 sene öncelerinden buyana.. esimle 1 sene önce bosandik 6 sene evli kaldik 6 yasinda bir oglum var evlilik ilk 4 senem cok iyiydi son 2 sene kan kusturdu bosandik.. ben 27 yasinda gercekten cok begenilen bir bayanim .. kumar ve borc yüzünden bitmisti evlilik.. bu benden ümidi kesmis 2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla.. ben ise bu 1 senede istedigimi yaptim gezdim tozdum etrafi gözlemledim ama aradigim adami bulamadim birtürlü.. hanimlar ne tuhaf kiz diceksiniz.. fakat burda adam yok hepsi ayni.. cevremde ayni seyi söylüor.. gercekten adam yok.. neyse onkadinla gezmesi uzun sürmedi ayrilmislar cocugun dogum günü vardi onu bilerek hadi balonlari süsleyin misafirler gelmeden diye eve cagirdim bilerek cani yansin diye.. dedigim gibide oldu mafoldu bu o günden beri 3 aydir bu hergece icior sms ler yalvarmalar üstümüze o bicim titirior ayni ilk zamanlar gibi ama ben kabul edemiorum okadar borcu var ve o kadinla gördüm gittim ondan.. ama cevrem yakin arkadaslarim dior anlamistir hatasini son kere dene bak nasil cabalior ilerde pisman olma baska adam girince hayatina onu ararsin diye.. ben ise aylarca eski esimden intikam denmezde iyi süründürdüm öl desem ölücek bi yakin arkadasim cocukluydu ayrildi 2. evligini yapti ve dediki hicbirsey degismedi keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi.. hayatimin dönüm noktasindayim neyapacagimi bilmiorum.. okadarda Allaha yalvardim dualar ettim hayirlisi ciksin karsima diye yine eski koca cikti.. sizin fikriniz nedir ben cok kararsiz biriyim cünkü

Yakın arkadaşınız hem ilk hem de ikinci evliliğinde doğru kararlar alamadı ise, duygularına yenilip mantığını devre dışı bıraktı bundan size ne, bize ne?

Ayrıca yeniden evlenmek farz değil. Şu an bulunduğunuz durumdan daha mutlu olmayacaksanız zaten de evlenmeyin.

eski koca dualarınızın sonunda karsınıza yeniden cıkmamış. bizzat siz kendi elinizle adamı yeniden aklınıza hayatınıza sokmuşsunuz. ben sızı anlayamadım...

Iste o soruyu 100 kere sordum ona bosanmadan neden yasattin bunu bize diye.. kiymetimi bilememis... tabiki yediremiorum kendime ama ciddi alincak bi kadin degil zaman gecirdi kedini oyaladi diye bakior herkes ben ise deli oluorum tabiki nasil benim yerime koydun diye yok koymadim dior.. feryat figan aglior def ediorum onu sonra evden konusmaya geldiginde acimi akittim
Aynı şeyi siz yapsaydınızda çevreniz böyle söyleyebilecekmiydi yoksa sırf erkek diye mi o şekilde düşünüyorlar?

Eğer sizede o şekilde bakacaklarsa gezdi tozdu ciddiye alınacak bir erkek değildi diye bakacaklarsa gerçekten ciddiye alınmayacak bir konu olur. Ama emin ol sen yapsaydın arkandan konuşacakları şeyler çok daha ağırları olacaktı. O yüzden inanma insanlara.

denenmişin ,denemesi olmaz...
ee tabii, gezdi, tozdu, baktıki cebinde para yok, kimse yüzüne bakmıyo,
ortalarda ser sefil olmıyım, pişmanım havaları..

Herşey değişse de kumar alışkanlığı baki kalır. Eşin doğru düzgün eş ve baba olsaydı boşanmazdın sanırım
Eminim değişmiştir.
Ve eminim eşinizden iyisi yoktur dünyada.
Ne diyelim zaten kararınızı vermiş onay bekliyorsunuz. Hayırlısı olsun.
ben gelip ayaklarimi öptügü günü bekledim gördümde sükür.. inanin hic bir fikrim Yok neyapacagimi bilmiorum ve karar vermedim veremiorum

denenmişin ,denemesi olmaz...
ee tabii, gezdi, tozdu, baktıki cebinde para yok, kimse yüzüne bakmıyo,
ortalarda ser sefil olmıyım, pişmanım havaları..
Aklimdan gecior bu dedikleriniz aynen öylede oldu mutlu olamazdi cok ah aldi parasi olsada olamazdi

Aklimdan gecior bu dedikleriniz aynen öylede oldu mutlu olamazdi cok ah aldi parasi olsada olamazdi

bende boşanma aşamasındayım, para babası olan eşimin cebinde şuan sigara parası yok.
dahada beter olacak..

ahh alıpta güleni görmedim, hayatımı mahvetti öküz, yaşamış olduğunuz olayın son kısmını görmeyi çok istiyorum.
pişman olsun ve ayaklarıma kapansın. bende bir tekme vurayım..

bende boşanma aşamasındayım, para babası olan eşimin cebinde şuan sigara parası yok.
dahada beter olacak..

ahh alıpta güleni görmedim, hayatımı mahvetti öküz, yaşamış olduğunuz olayın son kısmını görmeyi çok istiyorum.
pişman olsun ve ayaklarıma kapansın. bende bir tekme vurayım..
Ins en kisa zamanda görürsünüz, görmeseydim ben görmezdim okadar havalardaydi

peki evlenmen şart mı ben o kısmı anlayamadım.. Bu şekilde mutlu değil misin? doğru mu yanlış mı diye sürekli sorgulayacağın bi evliliktense evlenmemek daha iyi olmaz mı? bak keyfine işte. ne ağrıtcam bi daha başını. bir müsibet bin nasihatten iyidir.. dilediğin gibi yaşa hayatını yaaa

Ağzıyla kuş,bi tarafıyla balık tutsa yine eskiyi istemem.
Ona o zaman güzel gelene yanaşıyor,sen de güzel görünmüşsün o an ondan, seni alana kadar yanaşacak,ta ki başka güzel keşfedene kadar.
Ayrıca erkek yok da ne demek ya hu.
Olmayınca noluyor.Hem seni hiçe sayıp aldatmış hem de borç batağındaki adamı tekrar alıp napıcaksın,böylesine belanı mı arıyorsun derler.
Yalçın Abi'nin Deşka'sı geldi aklıma,izleyenler bilir.

peki evlenmen şart mı ben o kısmı anlayamadım.. Bu şekilde mutlu değil misin? doğru mu yanlış mı diye sürekli sorgulayacağın bi evliliktense evlenmemek daha iyi olmaz mı? bak keyfine işte. ne ağrıtcam bi daha başını. bir müsibet bin nasihatten iyidir.. dilediğin gibi yaşa hayatını yaaa
Hayir zaten eski esimle birdaha evlenmem en kötü ihtimal denesem bile.. yeni biri girse de hayatima evlenmem.. ama geri birlesme evlenme kast etmedkm eski esimle

Evliliginde yasadigin o kotu 2 seneyi unuttun galiba. Kimse degismez. Seni kandiriyor. Ayrica diger kadinin cirkin olmasi da bisey ifade etmez sonucta onla bi iliski yasamis. Bazi erkekler o kadar da guzellige onem vermiyomus demekki. Sen guzelsin ama o cirkinle beraber olmus.

Neyse sen bunla barisacak gibi duruyosun ilginc kadinsin vesselam.

Back
X