- 26 Eylül 2015
- 201
- 34
- 98
- 35
Sevgili hanimlar benim birkac kere konum oldu burda 2 sene öncelerinden buyana.. esimle 1 sene önce bosandik 6 sene evli kaldik 6 yasinda bir oglum var evlilik ilk 4 senem cok iyiydi son 2 sene kan kusturdu bosandik.. ben 27 yasinda gercekten cok begenilen bir bayanim .. kumar ve borc yüzünden bitmisti evlilik.. bu benden ümidi kesmis 2 ay sonra bi bayanla gezdi tozdu yani size nasil anlatayim kadini biz avrupada yasioruz ve diger yan ülkelerden gelen bakimsiz oturma izni bile olmayan cirkin erkek kahvesinde calisan bi kadinla.. ben ise bu 1 senede istedigimi yaptim gezdim tozdum etrafi gözlemledim ama aradigim adami bulamadim birtürlü.. hanimlar ne tuhaf kiz diceksiniz.. fakat burda adam yok hepsi ayni.. cevremde ayni seyi söylüor.. gercekten adam yok.. neyse onkadinla gezmesi uzun sürmedi ayrilmislar cocugun dogum günü vardi onu bilerek hadi balonlari süsleyin misafirler gelmeden diye eve cagirdim bilerek cani yansin diye.. dedigim gibide oldu mafoldu bu o günden beri 3 aydir bu hergece icior sms ler yalvarmalar üstümüze o bicim titirior ayni ilk zamanlar gibi ama ben kabul edemiorum okadar borcu var ve o kadinla gördüm gittim ondan.. ama cevrem yakin arkadaslarim dior anlamistir hatasini son kere dene bak nasil cabalior ilerde pisman olma baska adam girince hayatina onu ararsin diye.. ben ise aylarca eski esimden intikam denmezde iyi süründürdüm öl desem ölücek bi yakin arkadasim cocukluydu ayrildi 2. evligini yapti ve dediki hicbirsey degismedi keske ayrilmasaydimda cocugum babasiyla büyüseydi.. hayatimin dönüm noktasindayim neyapacagimi bilmiorum.. okadarda Allaha yalvardim dualar ettim hayirlisi ciksin karsima diye yine eski koca cikti.. sizin fikriniz nedir ben cok kararsiz biriyim cünkü