Iphone larda direk fotoğrafların içinde oluyorFotoğraf hangi albümde idi buna dikkat ettiniz mi. Watsap tan gelen foto larin ayrı bir klasör u oluyor. İndirilen foto larin ayrı.Ekran görüntüsü alındıysa şayet onun ayrı vs.
Ya şimdi kötü zihniyetli insanlar kendi fotolarını çekip sosyal medyaya atıyor ya öyle fotoğraf
Tokat atmış! Tokat! Yarın napıcak? Kemerle mi dövecek? Attı bir kere diyorsunuz. Şaka gibi. Ben olsam fiktir git lan bu evden derdim. Adam tokat atmış. Bir de beni seviyor ben de seviyorum diyorsunuz. Size tokat atan birini hala sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz? Bence nefret etmelisiniz. Bir tabak alıp fırlatamadınız mı kafasına?Haklısınız. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum. Öfkesine hakim olamadı tokat hususunda. Oda üzüldü ama attı birkere. Erkeklerden oluşan bir grubu var ama bilmiyorum. Kafam allak bullak. Bana birşey söylese empati kurcam ama yok
O fotoğraflara ulaşıp birbirlerine gönderen ve pis pis muhabbetler çeviren erkeklerden de nefret ediyor musunuz?Bi arkadaşı göndermiştir araçtır iyice baktım bişe yok çok takılma ahhh o kadınlarrr nefret ediyorum onlardan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?