• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin .s

Ayay34

EnisLut'unMinikAnnesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
144
830
18
30
Merhaba arkadaşlar .. Eşimle anlamadıpım bir şekilde sürekli tartışıyoruz .. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorun ama tahammül sınırımın üstündeyim .. 1 yıllık evliyiz ve çok yıprandık onun ailesiyle birlikte yaşıyoruz ve çekmediğim kalmadı o bunları görmezden geliyor ailesine kondıramıyor buda beni.çok yordu .. Napmalıyım?

Ailesiyle yaşadığınız için kavga ediyor olabilir misiniz acaba?
Ayrı eve çıkın, o evin erkeği olsun, siz de kadını.
Bakın bakalım baş başa ortak bir hayatta nasılsınız...

Merhaba arkadaşlar .. Eşimle anlamadıpım bir şekilde sürekli tartışıyoruz .. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorun ama tahammül sınırımın üstündeyim .. 1 yıllık evliyiz ve çok yıprandık onun ailesiyle birlikte yaşıyoruz ve çekmediğim kalmadı o bunları görmezden geliyor ailesine kondıramıyor buda beni.çok yordu .. Napmalıyım?
Tartışmayacak ortam yaratın sonucu ne olursa olsun

Napmalıydınız? Kv ile aynı evde oturmayı reddetmeliydiniz.
Ek olarak ayrı eve çıkmadan çocuk yapmamalıydınız.
Ne yapmalısınız? Eşinize net bir dille ayrı eve çıkmak istediğinizi yoksa evliliğinizin çıkmaza girdiğini söyleyeceksiniz.
Ek olarak kendinizi ezdirmeyeceksiniz çok üstünüze gelinirse delirmiş gibi davranıp yakarım bu evi ulaynn nidaları atacaksınız eşiniz evde yokken.

Kızlar evleri ayırdık ben sezeryanla ertesi gün doğurdum ailesi evimi geri evlerine taşımışlar ben ameliyattayken .. Oğlum yenidoğduğu için mecbur kaldım geldim .. Eşim 40ı çıksın ayrlcm diyor ama inanmıyorum artık..

Ben zaten artık hakimiyeti ele aldım .. Çocuğumu sevdirmiyrm kaynanaya .. Herşeyiyle kndim ilgileniyorum .. Ayrıymış gibi takılıyorum..

Sorun aynı evde olmanız ben olsam lohusayım da zaten bir kriz geçiririm evime gitmek istiyorum diye bütün sorunlarınız biter ;)

Aynen öyle . Kumpas kurmuşlr .. Ve eşimle benm haberim yok .. Bnm ailem yardımcu oldu ev tutmakta onların inadına böyle bişey yaptılar işte ..

Kızlar evleri ayırdık ben sezeryanla ertesi gün doğurdum ailesi evimi geri evlerine taşımışlar ben ameliyattayken .. Oğlum yenidoğduğu için mecbur kaldım geldim .. Eşim 40ı çıksın ayrlcm diyor ama inanmıyorum artık..

Nasıl insanlar bunlar yahu? Vicdansızlar. Sanki kedinin fareyle oynaması gibi oynuyorlar sizin duygularınızla. Terbiyesizlik.

Ben açıkcası eşimin kendine olan güvenini yitirdiğini düşünüyorum. 1500 maaşla geçinemeyiz diye düşünüyor bence .. Çünkü eşyalarımızın taksitlerini kendi başına ödüyor .. Ailesi destek olmuyor .. Bu arada ben ilk gelinm ..

Ah ameliyattan sonra ağlayışlarımı görmeliydiniz .. Çocuğumu sağ sağlim aldığıma bile sevinemedim ..

Bende evlenmeden böyle düşünüyordum . Severek evlendik biz .. Kendin ettin kendin buldun olmak istemiyor insan .. Yutuyor .. Yutmak zorunda kalıyor .. Hastahaneden çıktık demediğimi bırakmadım ailesine ama yinede yüzsüzler .. Normal bişey yapmışlar gibi davranıyorlar . Yuva yıkanın yuvası olmaz belanızı bulun ddm evlerinin bütün tavanları akmaya başladı .. 5 katlı binada en alt kalt burası imkansız tavan akması düşünüm yani ..

Ben zaten artık hakimiyeti ele aldım .. Çocuğumu sevdirmiyrm kaynanaya .. Herşeyiyle kndim ilgileniyorum .. Ayrıymış gibi takılıyorum..
Çocuğu sevdirmemek bir hakimiyet değil.
Eşiniz işteyken çağırın iki üç akraba ne eşyanız varsa hop eve ışınlayın eşinize de bi mesaj fırlatın hayatım akşam BİZİM EVİMİZE gel artık KENDİ evimize geçme vakti yazın. Ha siz hastanedeyken evi taşımak neyin kafasıysa hani o an cinnet geçirseniz yeridir. Bunu mutlaka yapın derim. İlla 40ı çıkcak diyorsanız da kv ile başbaşayken ona cinnet geçiren lohusa gelin hikayeleri uydurun ve anlatın, durduk yere duvara odaklanın şu şekil :KK57::KK57: tırssın kv. Belki evi hemen taşır.

Back