Lütfen akıl verin. Evlilik terapisti bizi kurtarır mı?

3.şahislar kim? güvenilir insanlar mı? aranızı bozmak isteyenlerde olabilir. bu konuyu eşinizle konuşun bence

evet konuştuğu kişi aklı selim, konulara objektif bakabilen biriydi. ben de konuşacağını biliyordum. gizli ya da özel olarak yapmadılar bu konuşmayı. eşime ben söyledim konuşabileceğini...

ah bir bulabilsem iyi bir terapist. dediğiniz gibi herkes terapist olmuş. kafam karıştı hala bir isim bulamadım. öneri de gelmedi maalesef. belki öneri olur diye konuyu açmıştım

ah bir bulabilsem iyi bir terapist. dediğiniz gibi herkes terapist olmuş. kafam karıştı hala bir isim bulamadım. öneri de gelmedi maalesef. belki öneri olur diye konuyu açmıştım

Nerede yaşıyorsunuz belki tavsiyem olabilir.

Çok haklısınız. Bıktık zaten bu tarz alanı işgal eden insanlardan. İki sertifika alan kendini psikoterapist zannedip dediğiniz gibi karşı komşudan hallice "tavsiye" veriyorlar, psikoterapide böyle bir şey yok. Psikoterapist olmak iki sertifikayla olacak bir şey değildir. Yasalarda bile psikoloji ya da PDR lisansından sonra klinik psikoloji alanında yüksek lisans ya da doktora yapıldıktan sonra "klinik psikolog" ünvanının hak edildiği ve psikoterapi yapabildiği yazar. Etik kurallardan bihaber, eğitimsiz insanlara ruh sağlığınızı emanet etmeyin. Diplomasını görmek de hakkınızdır, gidin sorun. Paranızla rezil olmayın.

Gerçekten kurtarmak istiyorsa çare olabilir. Tanıdığım biri gidiyordu İstanbul'da baya tanınmış bir terapistti aylık 2000 alıyormuş ama çok memnunlardı

İnşallah bulursunuz. Öneri mutlaka gelecektir. Hangi sehirdesiniz ?

Gerçekten kurtarmak istiyorsa çare olabilir. Tanıdığım biri gidiyordu İstanbul'da baya tanınmış bir terapistti aylık 2000 alıyormuş ama çok memnunlardı

Bütçem için düşündüğümden biraz fazla bir rakam ödemiş tanıdığınız. Ama fiyatlar aşağı yukarı o sınıra ulaşıyor. ancak çare olacaksa paranın bir önemi yok tabi...

Denemeden bilemezsiniz. Tutmazsa bile en azından ben her yolu denedim ama olmadı dersiniz. Eşiniz de istekliymiş terapiye katışıksız öküz değil en azından. Umarım faydalanırsınız, bol şans.

İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum...
İstanbul'da Alp Karaosmanoğlu nu onerebilirim. Kendisi çok iyi bir psikiyatrist , yalnız evlilik terapisi veriyor mu bilmiyorum. Nevzat tarhanin kliniği var bir de Np idi adı sanırım. Bir araştırın isterseniz. Maalesef İstanbul'da yasamadigim için başka bir öneri gelmedi aklıma. Bunlar da belki işinizi görür.

Öneriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Hemen araştıracağım.

Televizyona çıkan kapalı bi bayandı öyle kalmış aklımda

Öneriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Hemen araştıracağım.

Nevzat Tarhan'ı ben kişisel olarak önermiyorum bu arada. Alp Karaosmanoğlu'nu bilmiyorum, fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…