3.şahislar kim? güvenilir insanlar mı? aranızı bozmak isteyenlerde olabilir. bu konuyu eşinizle konuşun bence
Aynen bir de o var. Psikoloji eğitimi almamış insanlar rehber öğretmenler cinsel terapi bile veriyor burada. Hem devlette hem özelde çalışıyorlar üstelik.okuldan sonra cinsel terapi evlilik terapisi veriyorlar.
Bence de evlilik terapisti bir yorumda bulunur. Ancak iyi eğitimli biri olması lazim arkadaşın dediği gibi. Karşı komsunuzun vereceği öğütleri verip yollar diğerleri.
Her ikiniz de istiyorsanız kurulmasını elbet kurtulur.
ah bir bulabilsem iyi bir terapist. dediğiniz gibi herkes terapist olmuş. kafam karıştı hala bir isim bulamadım. öneri de gelmedi maalesef. belki öneri olur diye konuyu açmıştım
Aynen bir de o var. Psikoloji eğitimi almamış insanlar rehber öğretmenler cinsel terapi bile veriyor burada. Hem devlette hem özelde çalışıyorlar üstelik.okuldan sonra cinsel terapi evlilik terapisi veriyorlar.
Bence de evlilik terapisti bir yorumda bulunur. Ancak iyi eğitimli biri olması lazim arkadaşın dediği gibi. Karşı komsunuzun vereceği öğütleri verip yollar diğerleri.
İnşallah bulursunuz. Öneri mutlaka gelecektir. Hangi sehirdesiniz ?ah bir bulabilsem iyi bir terapist. dediğiniz gibi herkes terapist olmuş. kafam karıştı hala bir isim bulamadım. öneri de gelmedi maalesef. belki öneri olur diye konuyu açmıştım
Nerede yaşıyorsunuz belki tavsiyem olabilir.
Gerçekten kurtarmak istiyorsa çare olabilir. Tanıdığım biri gidiyordu İstanbul'da baya tanınmış bir terapistti aylık 2000 alıyormuş ama çok memnunlardı
İnşallah bulursunuz. Öneri mutlaka gelecektir. Hangi sehirdesiniz ?
İstanbul'da Alp Karaosmanoğlu nu onerebilirim. Kendisi çok iyi bir psikiyatrist , yalnız evlilik terapisi veriyor mu bilmiyorum. Nevzat tarhanin kliniği var bir de Np idi adı sanırım. Bir araştırın isterseniz. Maalesef İstanbul'da yasamadigim için başka bir öneri gelmedi aklıma. Bunlar da belki işinizi görür.İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum...
Denemeden bilemezsiniz. Tutmazsa bile en azından ben her yolu denedim ama olmadı dersiniz. Eşiniz de istekliymiş terapiye katışıksız öküz değil en azından. Umarım faydalanırsınız, bol şans.
İstanbul'da Alp Karaosmanoğlu nu onerebilirim. Kendisi çok iyi bir psikiyatrist , yalnız evlilik terapisi veriyor mu bilmiyorum. Nevzat tarhanin kliniği var bir de Np idi adı sanırım. Bir araştırın isterseniz. Maalesef İstanbul'da yasamadigim için başka bir öneri gelmedi aklıma. Bunlar da belki işinizi görür.
Öneriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Hemen araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?