Merhaba arkadaşlar. Eşimle çok büyük bir aşk ve sevgiyle evlendik. Ancak evlendiğimiz günden itibaren biz hariç çevremizde yaşanan maddiyat, hastalık ve ölümler bizi oldukça yordu. en son başarısız bir hamilelik de geçirince eşim artık hem hayattan hem de benden soğudu. bana karşı ne hissettiklerini dürüstçe söylemiyor. ama çevremde konuştuğu kişilere evliliği sevmediğini, yaşanılanların ve evliliğin onu boğduğunu, bana karşı heyecanının ve sevgisinin bittiğini söylemiş. evlilik terapistine gitmek istiyoruz. Bu konuda Ermeni hastanesini öneren oldu. sizin önerebileceğiniz bir terapist olur mu?
en önemlisi de terapi bizi kurtarır mı? yorumlarınıza çok ihtiyacım var...
evlilik terapistine gitmek istiyoruz.
Eğer ikinizde bu evililiğin kurtarılmasını istiyorsanız kurtarılır. Terapiste eşiniz formalite icabı gitmiyorsa kesinlikle umut var.
Özel bir terapi merkezine gitseniz?Ermeni hastanesini hiç duymadım.
Eşim gitmek istediğini söylüyor ancak kurtarmak için mi yoksa geçiştirmek için mi söylüyor açıkçası emin değilim
Çiftler arasında kavga tartışma küsme olayları varsa umut vardır
Hissizlik ilgisizlik umutsuzluk gibi duygular varsa bence evlilikte o zaman kurtarılması en zor evliliktir çiftler artık küsmek için bile yormazlar kendilerini
Umarım sizin ki bu aşamada değildir şayet öyleyse terapist çok fazla güvenmeyin
Bence ozel bir terapi merkezine gidin. Biz de isler kopmustu ama onun degisme daha dogrusu eski haline donme istegi çabası ve bunun icin ugrasmasi ile terapiye giderek kurtardik. Terapiden sonra bi 6 7 ay hafif tartismalar. Sonrasında ise tartismamayi ogrendik. Sorun cikmiyor aramizda artik. Ikinizde istiyorsanız gitmeyi ve evliligi kurtarmayi olur.
Bence mutlaka gidin. Denemekten zarar gelmez. En kötü ihtimalle elimden gelen herşeyi yaptım dersiniz. Umarım çok faydalı olur.
Denemekten hiçbir zarar gelmez, ben öneririm eşiniz de kabul ediyorsa. Zaten evlilik terapisti kurtarılamayacak bir evliliğiniz varsa size söyleyecektir seansların sonunda. Umarım faydasını görürsünüz, lütfen eğitimlerini iyi araştırın. Lisansı psikoloji üzerine olan uzmanlığını almış (yüksek lisans/doktorasını tamamlamış) klinik psikologlara gidin, eğitimlerine muhakkak bakın nereden almış kaç saat almış. Paranızla rezil olmayın.
Bunu her ikiniz de istiyorsanız bence kurtulabilir evliliğiniz.
Evlilikte inisler cikislar cok dogal. Her ikinizde gercekten gonulden birlikte kalmak istiyorsaniz, toparlarsiniz.
Terapi belki size ayna tutacaktir, iletisiminizi kolaylastiracaktir.
Başkalarına evliliğiniZle ilgili bu şekilde konuşması çok çirkin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?