• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

O fotoğraflara ulaşıp birbirlerine gönderen ve pis pis muhabbetler çeviren erkeklerden de nefret ediyor musunuz?
O kadınlarla konuşup üzerine hesap sorulunca tokat atan erkeklerde de nefret ediyor musunuz?
Tabiki de onlar da aynı yani bakmaya bilir ker ama bakıyorlar yalnız şu da bir gerçek biz bile ilgi çeken bir bayan görünce bakıyoruz çıplak resim çekilmek nedir yani??

Bu nasıl konu düzenleme arkadaşım?
Yarım yamak, hiçbirşey anlaşılmıyor.
Yapılan yorumlardan ayrıntı öğreniyoruz.

Bu konu üstüne tokat atmissa, sevgiden bahsetme. Beni seviyor diye kendini kandırma.
Kendi pisliğini örtmek için saldırıyor.

Bir de bak bakalım bu resim nerden gelmiş, nerede kayıtlı. Hala bunun cevabı belli değil.

Tabiki de onlar da aynı yani bakmaya bilir ker ama bakıyorlar yalnız şu da bir gerçek biz bile ilgi çeken bir bayan görünce bakıyoruz çıplak resim çekilmek nedir yani??
Biliyorsunuz ki bu fotoğrafları çekinmeye devam edecek o kadınlar ve o adamlar(adamlar da çıplak fotoğraf çekiniyorlar)
Önemli olan eşlerin bu fotoğraflara ve bunları çekinen o kadın ve o adamlara meyletmemesi olacak..

Ben anlamıyorum yani, konuyu değiştirince ve biz hak verince ne olacakki konu sahibi? Onaylanmadığınız yorumlar alınca akıl veremiyor mu oluyoruz?Önce o Tokatın hesabını sorun lütfen sonra fotoğrafın peşine düşersiniz.

Back
X