• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

Aslsnsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
4
0
1
Merhaba Arkadaşlar.

Burada derdi olan arkadaşların dertlerini okurdum. Bende kendime birşeyler çıkarırdım. Şimdi bende üye oldum, sizlerden bir akıl bekliyorum. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum artık. Evleneli 3 Yıl oldu. Bir prensesimiz var. Gelelim asıl konumuza. şöyle başlayayım konuma. Eşim bana telefonunu vermez. Kurcalamamdan nefret eder. Birşey mi arıyosun benim yanımda bak gizli giZli bakmanın anlamı ne şüphenmi var der. Yanında da baktırmaz işim var diye. Nadir alırım elime onun telefonunu. Dün kızımı uyuturken kayınvalidemin telefonunu aldım elime. Android telefonlar mail ile çalıştığından, kayınvalidemim telefonunda da eşimin maili kayıtlı. Yani tüm fotoğraflar gözüküyor onda da kayınvalidem de de olan. Dün kayınvalidemin telf. girdim gmail fotoğraflarına. Kafamdan aşağı kaynarsu döküldü sanki.sütyeni üzerinde bir kadın kendisini aynadan çekmiş. Bune dedim eşime. Ne bilyiim benim telefonum mu o ne flaan dedi bende ikiniz ortak ftg. Yerinde dedim. Dün akşam gelmiş sen dışardayken dedim Ne diyosun sen bilemem ne bana tokat attı. Ne demek istiosun falan diye. Bu ne diye soruyorum sana dedim. Onlar tleefonda var blmiyomusn sen falan sustm. Bu evde huzur yok ne yapmışın ben bana güvenmiyomsuun falan. Sinirlendi tleefonu kırdı attı. Ve ben odaya geçtim hiçbişy demedm sadece ağladım.gece oldu yanıma gelmiyo oturma odasında yatıcaktı. Dayanamadım gittim konuşmaya. Git başımdan bana güvenmeyen benim karım değildir falan dedi. Baya bir kavga ettik gece de. Bana bi açıklama yap diyorum. sabır çekiyor. Sen neye inancaksan ona inan ve git başımdan kötü şeyler olcak falan. Şimdi size soruyorum nolur bi akıl verin. Nasıö davranıcam ne yapıcam. Benim ihaneti kabul etmeyeceğimi o çok iyi biliyo. Beni nasıl sevdiğini de biliyorum. Ama böyle bişey olabilir mi konduramıyorum. Kafam allak bullak lütfen bişeyler söyleyin hanımlar

Ne soyleyelim? Tokat atti diyorsun. Buyuk boy carsafi al,icine esinin tum esyalarini doldur bohca yap at kapinin onune. Sonra da mesaj at gel al supruntulerini defol git diye. Benim yapacagim sey bu olurdu

Son düzenleme:
Yarı çıplak kadın ama bilmiyor he çocuklarında leylekler getiriyor zaten

Telefonunda watsap grubu varsa,gruptaki kişiler tarafından atılan resimler de fotoğraflarda kalıyor,silinse bile..
Böylede olabilir

Bakın bir şüpheniz varsa araştırırsınız iyice emin olup gerekeni yaparsınız. İnternetten mi indirilmiş biri mi çekmiş bundan bile emin değilsiniz. Nerdeyse suçlu konuma düşmüşsünüz üstüne bir de tokat yemişsiniz. Ne anlamı var bunların?

Fotograf nerede cekilmis?
Yani yari ciplak bi sekilde kadin kendini kimsenin olmadi ya da yanindakinden saklayacak bi seyi olmadigi zaman cekmez mi?

Haklısınız. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum. Öfkesine hakim olamadı tokat hususunda. Oda üzüldü ama attı birkere. Erkeklerden oluşan bir grubu var ama bilmiyorum. Kafam allak bullak. Bana birşey söylese empati kurcam ama yok

Ya şimdi kötü zihniyetli insanlar kendi fotolarını çekip sosyal medyaya atıyor ya öyle fotoğraf

Bu sorduğunuz soru çok genel bir soru. Ve empati kurularak cevap vermesi çok zor.
Kimisi bir tokayı asla kabul etmez , kimisi öfkeyi der geçer.
Kimisi ispatlanmadan ayrılmak istemez , kimisi ispatlansa bile şans vermek ister.

Telefonundan indirilmiş mi , yollanmiş mi anlamanız gerekiyor. Bazen whatsupp gruplarından öyle fotolar geliyor ki , gözünü kapatması geliyor insanın :)

Daha öncesinde nasıldı bu adam ? Sadık , evine , size düşkün, nazik , hiç hatası yalanı olmamış bir adam mi ?
Iyice ölçüp bicin, kendi degerlerinize , hayatınıza, dinamiginize göre.

Yalnız ilk yazdıklarınızla düzenlemeden sonraki çok farklı. Kayınvalidemin telefonunda gördüm demiştiniz, android telefon, eşimin mail adresi kullanılıyor demişsiniz. Eşiniz kendi telefonuna bakmanıza izin vermediği için kayınvalidenizin telefonuna bakmışsınız. O telefonu eşiniz de mi kullanıyor? Ben de android telefon kullandım, bu fotoğraf direkt eşinizin mail kutusuna gelen bir fotoğraf mı yoksa galerinin içinde herhangi bir fotoğraf mı?

Fotoğraf hangi albümde idi buna dikkat ettiniz mi. Watsap tan gelen foto larin ayrı bir klasör u oluyor. İndirilen foto larin ayrı.Ekran görüntüsü alındıysa şayet onun ayrı vs.

Fotoğraf hangi albümde idi buna dikkat ettiniz mi. Watsap tan gelen foto larin ayrı bir klasör u oluyor. İndirilen foto larin ayrı.Ekran görüntüsü alındıysa şayet onun ayrı vs.
Iphone larda direk fotoğrafların içinde oluyor

Fotoğrafın hangi klasörde olduğuna baksana önce ona göre nasıl oraya düşmüş belli olur bide resim internetten bulunmuş gibimi fotoğraf kalitesi düşük mi nasıl oda önemli önce olayı bir çözün hemen şahlanmaya gerek yok

Ya şimdi kötü zihniyetli insanlar kendi fotolarını çekip sosyal medyaya atıyor ya öyle fotoğraf

konuda kötü niyetli kişi eşiniz
muhakkak bir sosyal medya hesabı var oradan kadinlarla dm atıyorlar birbirlerine
siz de hala beni seviyor
He canım He aşkından ölüyor
saf misiniz işinize mi öyle geliyor

konuyu niye degistirdiniz
şiddet gördüğünüz u silince gerçek hayatta da siliniyor mu
sizin karakteriniz belli hiç bu işleri karistirmayin kocam dir ne yaparsa kabulüm de sus bari dayak yeme

Haklısınız. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum. Öfkesine hakim olamadı tokat hususunda. Oda üzüldü ama attı birkere. Erkeklerden oluşan bir grubu var ama bilmiyorum. Kafam allak bullak. Bana birşey söylese empati kurcam ama yok
Tokat atmış! Tokat! Yarın napıcak? Kemerle mi dövecek? Attı bir kere diyorsunuz. Şaka gibi. Ben olsam fiktir git lan bu evden derdim. Adam tokat atmış. Bir de beni seviyor ben de seviyorum diyorsunuz. Size tokat atan birini hala sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz? Bence nefret etmelisiniz. Bir tabak alıp fırlatamadınız mı kafasına?

Bi arkadaşı göndermiştir araçtır iyice baktım bişe yok çok takılma ahhh o kadınlarrr nefret ediyorum onlardan ...

Bi arkadaşı göndermiştir araçtır iyice baktım bişe yok çok takılma ahhh o kadınlarrr nefret ediyorum onlardan ...
O fotoğraflara ulaşıp birbirlerine gönderen ve pis pis muhabbetler çeviren erkeklerden de nefret ediyor musunuz?
O kadınlarla konuşup üzerine hesap sorulunca tokat atan erkeklerde de nefret ediyor musunuz?

Back
X