Benim gittiğim merkez tüyün sıfır olmaması gerektiğini biraz başı gözükse daha güzel yandığını söyledi size tavsiyem jilet yerine makineyle kısaltmanAlex cihaz kullanan bir yerde lazere başlamıştım sonra bazı sebeplerden başka bir merkeze gitmeye karar verdim. Yeni başladığım yerde de aynı makine kullanıyorlar. Yalnız kafamı karıştıran bir şey oldu. Daha öncesinde tüylerimi 1 gün önceden sıfırlayıp lazere gidiyordum ve çok canım yanıyordu. Bu yeni gittiğim merkezde tüylerimi sıfırlayıp 1 milim kadar uzayınca öyle gelmem gerektiğini söylediler. Daha etkili oluyormuş. Seans sırasında da öyle fazla canım yanmadı, normalde yerimde duramazdım. 1 milim uzamış olan tüylerim yanık yanık duruyor ama normal olduğunu, 3-4 gün sonra güzel bir kese yapmam gerektiğini söylediler. Gittiğim yer lüks bir doktor kliniği, alelade bir yer değil. Kullandıkları cihaz da daha önce gittiğim yerdekiyle aynı cihaz. Canımın az yandığını söylediğimde, benim soğutucu makinem (şu soğuk hava üfleyen) güçlü dedi. Ve tüylerin uzunluğunun tam kıvamında olduğu için az acı duyduğumu söyledi. Diğer merkezler sıfırlayıp hemen çağırıyor ama onlar hem daha çok acıtır hem de seans süreleri uzar, daha çok para kazanmak için bilerek yapıyorlar dedi.
Sizin fikriniz nedir? Benim bildiğim tüy ne kadar uzun olursa lazerin kıl köküne enerjisi o kadar az gider. Tüyleri sıfırlamak mı daha etkili yoksa 1 milim kadar uzun olması mı? Şuan tüyler yanık yanık duruyor ama keseleyince gidecekmiş.
Cihaz candela
Benim gittiğim merkez tüyün sıfır olmaması gerektiğini biraz başı gözükse daha güzel yandığını söyledi size tavsiyem jilet yerine makineyle kısaltman
Jilet kullanmayin makinayla kısaltma yapın 1 mm uzunlukla gidin en iyisi o.
ben bir sene yaptırdım bacaklarım için her seferinde 1 mm ile gitmiştim daha etkili oldu.
bikini bölgesini bazen sıfırla gel dedikleri için öyle yapmıştım çok fazla azalma olmadı .
aslına sıfır olunca daha fazla açıyor 1mm olunca acimiyor ben de aynısını yaşadım.
jilet asla kullanmayın asla azalma olmaz hep makina kullanın.
1 yıllık full lazerle bile bitmeyen tüyler var yani makina şart.Makineyi önerdiler ama lazerle eninde sonunda bitecek tüylerim için makine almak mantıklı mı, lazerim bittikten sonra makine işime yaramayacak çünkü, hep bu düşünceden dolayı almadım.
Bu bahsettiğim seansta: Dedikleri şekilde 1 hafta öncesinden jiletle sıfırladım, bir haftada 1 milim kadar uzadı. Bacaklarım kollarım tertemiz ama özel bölgem siyah yanık yanık kıl. Yüklü miktar ödediğim için seansım acaba boşa mı gitti, fazla mı uzundu dökülme yaşar mıyım diye düşünüp duruyorum
Siz hangi cihazla yaptırdınız 1 sene1 yıllık full lazerle bile bitmeyen tüyler var yani makina şart.
3 ay Alex 9 ay buz lazer yaptırdımSiz hangi cihazla yaptırdınız 1 sene
Ağda kıl köklerine ciddi zarar veriyor ve lazer cihazı bunu görmüyor.2 yıl lazere gittim Alexe girmiştim bitmişti de. Şimdi hamile olduğum için bir tık çıktı ama makineyle aldım şimdi tekrar çıkmadı. 2 ayrı yere gitmiştim son gittiğim her jiletle alıp aradan 1 gün geçince gel yada gelmeden 10 gün önce ağda yap diyordu.
Evet bende yapmadım zaten hiç jilet kullanmıştımAğda kıl köklerine ciddi zarar veriyor ve lazer cihazı bunu görmüyor.
Agdayla lazer yapılmaz yapılmamalı.
Jilet kullanmadıginiz için bitmiştir birde uyutma işlemi yapılıyor zaten hamile olmasanız da biraz çıkmaya başlardı.Evet bende yapmadım zaten hiç jilet kullanmıştım
Ben de en fazla 3 gün önceden alıcam birdahakine. Zaten eski gittiğim yerde bütün vücudum 1 saat sürerken burda yalap şalap 20 dkda bitti. Kontrol seansında söylicem ama. Üstünkörü yaptılar bundan sonra detaylı atış yaptırıcamBende instagramda bir doktordan duydum. Jiletle kısaltıp 2-3 gün sonra gitmek lazımmış.
Sanırım cilt yanmasın diye.
Makina tıraş aleti köklerden almıyor yüzeysel alıyorDediğim video buydu ama makineyide önermiş kafam karıştı. Ağdayla makine fark ediyosa demek.
Aa makina dediği o mu. Ben epilasyon aleti sandımMakina tıraş aleti köklerden almıyor yüzeysel alıyor
Epilasyon cihazı olsa kökleri aldığı için önerilmez ayni ağda gibi
Jilet de azaltması gereken tüyleri azaltmaz lazer etkili olmaz sadece incelmesini sağlar.
Bu durumda tıraş makinası almak lazım.
Ben bu yorumu yanlış yazmışım.3 ay Alex 9 ay buz lazer yaptırdım
Şuan kendi cihazimi aldım bitti gibi.
Makine derken tam kast ettiğiniz ne acaba? Fotoğraf veya model olarak söyleyebilir misiniz?Canım jilet kesinlikle kullanmamam gerektiği söylendi bana da. Alexander makine. Gitmeden önce makineyle kısaltıyorum öyle gidiyorum. Tıraş makinesi kesinlikle edin dandik bile olsa al bi şey. Jileti unut artık kıl köklerine calısılıyor uyuyan kökleri uyandırıp o kadar seansı heba etme