Görümcemin çocuğu olmuştu ona bebek arabası alırken öyle içim gitti kendi bebeğimize alabilseydik diye o anda içimden öyle dua ettm banada nasip et rabbim ne olur diye yürekten snra memlekete bebek görmeye gttk döndüğümde o ay bende hamile olduğumu öğrendim herşey duaylaEvet doğru diyorsunuz
Eşim erkek istemiyor öyle bir sıkıntımiz varMedicalpark Murat Bozkurt’u önerebilirim.
Heralde ben biraz fazla kafaya takıyorum ondan stres oluyorumGörümcemin çocuğu olmuştu ona bebek arabası alırken öyle içim gitti kendi bebeğimize alabilseydik diye o anda içimden öyle dua ettm banada nasip et rabbim ne olur diye yürekten snra memlekete bebek görmeye gttk döndüğümde o ay bende hamile olduğumu öğrendim herşey duayla
Canım kafaya takman ve stres yapman çok normal sende istersin tabiki anne olmayı kim istemez ki ama kendini stres yapma kafana takma doktora gt ama başka şeylerle de meşgul ol stres en büyük düşmanın bu aşamadaHeralde ben biraz fazla kafaya takıyorum ondan stres oluyorum
Yapmamaya çalışıyorum ama işteCanım kafaya takman ve stres yapman çok normal sende istersin tabiki anne olmayı kim istemez ki ama kendini stres yapma kafana takma doktora gt ama başka şeylerle de meşgul ol stres en büyük düşmanın bu aşamada
Tabi olabilir. Bende birçok kadın doktordan sonra gittim :)) doçent olduğu için ve ameliyat mı olmalıyım diye başvurdum alanında iyi bir doktor bulmak çok zor.Eşim erkek istemiyor öyle bir sıkıntımiz var
Ben de açıkçası erkek doktorlarin daha ilgili ve bilgili olduğunu düşünüyorum tabi benim görüşüm ama işte eşim den dolayı gidemiyorumTabi olabilir. Bende birçok kadın doktordan sonra gittim :)) doçent olduğu için ve ameliyat mı olmalıyım diye başvurdum alanında iyi bir doktor bulmak çok zor.
Siz ameliyat oldunuz mu pekiTabi olabilir. Bende birçok kadın doktordan sonra gittim :)) doçent olduğu için ve ameliyat mı olmalıyım diye başvurdum alanında iyi bir doktor bulmak çok zor.
Hayır olmadım çikolata kistim var benim. Diğer gittiğim doktorlar nerdeyse kanser muamelesi yapmışlardı ağlatmışlardı beni. Bu doktorumla tüp bebek yapmaya karar verdik ameliyat artı sağlamayacaktır dedi. Bende çikolata kisti + Polikistik över var eşimdede hız problemi vardı. Dondurulmuş embriyolarım var Eylül’de transfer olacağım nasip artık. Doktorlara gidip gidip hiç bir yol alamamakta yıpratıcı bir durum. Sebepsiz bile olmazken ben bu sorunlarla beklemek istemedim şahsen.Siz ameliyat oldunuz mu peki
Katılıyorum size fakat bilmediğim için soruyorum tüp bebeğe çikolata kistiniz mani olmuyor mu yani kist varken de transfer oluyor muHayır olmadım çikolata kistim var benim. Diğer gittiğim doktorlar nerdeyse kanser muamelesi yapmışlardı ağlatmışlardı beni. Bu doktorumla tüp bebek yapmaya karar verdik ameliyat artı sağlamayacaktır dedi. Bende çikolata kisti + Polikistik över var eşimdede hız problemi vardı. Dondurulmuş embriyolarım var Eylül’de transfer olacağım nasip artık. Doktorlara gidip gidip hiç bir yol alamamakta yıpratıcı bir durum. Sebepsiz bile olmazken ben bu sorunlarla beklemek istemedim şahsen.
Aslında bu doktorlar arasında bile hala tartışılan bir konuymuş. Bir kısmı almayı öneriyor diğer kısım kiste dokunmayalım diyor. Şöyleki kisti aldırmak yumurtalık rezervine zarar verebiliyormuş. Ben aldırmadım tüp bebek için yumurtalarımı dondurdum. Sonrasında kisti baskılamak için 6 aydır ilaç kullanıyorum. Kisti baskılayıp transferi uygun gördü doktorum artık deneyip göreceğiz aslına bakarsanız. Benimle tüp bebeğe başlayanlar 4-5 deneme yaptı :)) ben daha hiç transfer olmadım aceleyle işimiz yok diyor doktorum :))Katılıyorum size fakat bilmediğim için soruyorum tüp bebeğe çikolata kistiniz mani olmuyor mu yani kist varken de transfer oluyor mu
Anlıyorum doktorunuza güveniyorsaniz siz dediklerini uyun o zman geç olsun güç olmasın inşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız belki ikiz belki üçüzAslında bu doktorlar arasında bile hala tartışılan bir konuymuş. Bir kısmı almayı öneriyor diğer kısım kiste dokunmayalım diyor. Şöyleki kisti aldırmak yumurtalık rezervine zarar verebiliyormuş. Ben aldırmadım tüp bebek için yumurtalarımı dondurdum. Sonrasında kisti baskılamak için 6 aydır ilaç kullanıyorum. Kisti baskılayıp transferi uygun gördü doktorum artık deneyip göreceğiz aslına bakarsanız. Benimle tüp bebeğe başlayanlar 4-5 deneme yaptı :)) ben daha hiç transfer olmadım aceleyle işimiz yok diyor doktorum :))
Çok sağolun sizinde inş hiç uğraşmadan olsunAnlıyorum doktorunuza güveniyorsaniz siz dediklerini uyun o zman geç olsun güç olmasın inşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız belki ikiz belki üçüz
İnsallah bakalım ne kadar oldu sizeÇok sağolun sizinde inş hiç uğraşmadan olsun
Valla bir yola girince istersen güvenme hem umudunu hem paranı bağlayınca el mahkum
Tam olarak anlayamadım fiyat olarakmı sormak istedin cnmİnsallah bakalım ne kadar oldu size
Şey yani ne kadar süredir tedavi surecindesinizTam olarak anlayamadım fiyat olarakmı sormak istedin cnm
Ben bir senedir tedavi sürecindeyim. Bu bir senedede normal denemelerimizde oldu fakat hiç hamilelik yaşamadım. sizin sorununuz varmıydı acaba? Ne kadar süredir deniyorsunuz?Şey yani ne kadar süredir tedavi surecindesiniz
Canım cinsiyet belli oldu kızımız olucak nasipseRüyamda kız çocuk görüyorum ama hadi hayırlısı
Ne güzel hayırlısı ile kucağıniza da alırsınız inşallahCanım cinsiyet belli oldu kızımız olucak nasipse
Sağol canım darısı başınaNe güzel hayırlısı ile kucağıniza da alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?