Lutfen acil yardimm

Ahsen555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
7.503
8.194
198
29
pendik de iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum onerisi bilgisi olan var mi acaba

Kurtkoy deyim buralar da yeniyim ondan doktor araştırması yapıyorum ,

Pendik bölge hastanesinde oya baran ama kutköydeysen yerinde olsam hiç düşünmem candan çelike giderdim güler yüzlü tatlı dilli bi dktr
asilama yaptırmayı düşünüyorum ondan araştırıyorum teşekkür ederim degerlendirecegim inşallah

asilama yaptırmayı düşünüyorum ondan araştırıyorum teşekkür ederim degerlendirecegim inşallah
İnşallah Allah
İnşallah canım ben 15 haftalık hamileyim Allah sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim

İnşallah Allah

İnşallah canım ben 15 haftalık hamileyim Allah sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim
ne mutlu size Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah ❤Sakıncası yoksa tedavi ile mi oldu

ne mutlu size Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah ❤Sakıncası yoksa tedavi ile mi oldu
Amin canım yok canım ummadığım zamanda oluverdi bebek düşündümüz ilk ay olmadı snra ikinci ay da biz düşünmezken oluverdi :)

Ama öncesinde bi doktora gttk tabi sadece vitaminler düşükmüş benim b 12 D vitmn fln onlar dengelenince oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…