Amin canım sağolNe güzel Allah tamamına erdirsin ☺
Tam kan tahlili istemedimi dktrFolik asit bende kullanıyorum ama D vitamine hiç baktirmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolNe güzel Allah tamamına erdirsin ☺
Tam kan tahlili istemedimi dktrFolik asit bende kullanıyorum ama D vitamine hiç baktirmadim
Valla bilemedim ki şimdi bir sürü tahlile bakıldı ama farkında değilim onun hiçAmin canım sağol
Tam kan tahlili istemedimi dktr
Hmm gerek görmemiştir belki vitamine değerlerini iyi gördüyseValla bilemedim ki şimdi bir sürü tahlile bakıldı ama farkında değilim onun hiç
Bilmiyorum canım olabilirHmm gerek görmemiştir belki vitamine değerlerini iyi gördüyse
İlk bebeğin mi canımBilmiyorum canım olabilir
Evet iki yıllık evliyim fakat olmadı çocuğumİlk bebeğin mi canım
Benimde iki yıldan snra olmuştu darısı sana :)Evet iki yıllık evliyim fakat olmadı çocuğum
Aminnnn inşallah dua edin olur mu ,☺ cinsiyeti belli miBenimde iki yıldan snra olmuştu darısı sana :)
Ederim canım daha cinsiyet belli değil çarşamba günü öğrencez inşallah Bi gün kaldıAminnnn inşallah dua edin olur mu ,☺ cinsiyeti belli mi
Bence oğlun olacak ☺ neden bilmiyorum icime biran öyle doğduEderim canım daha cinsiyet belli değil çarşamba günü öğrencez inşallah Bi gün kaldı
İnşallah ya benimde gönlümden öyle geçiyor bi kızım var bu da erkek olur inşallahBence oğlun olacak ☺ neden bilmiyorum icime biran öyle doğdu
Rüyamda kız çocuk görüyorum ama hadi hayırlısıBence oğlun olacak ☺ neden bilmiyorum icime biran öyle doğdu
İnşallah herşey gönlünüzce olsun ☺İnşallah ya benimde gönlümden öyle geçiyor bi kızım var bu da erkek olur inşallah![]()
Hayırlısı olsun sağlıkli olsunda artık cinsiyet çok da önemli değilRüyamda kız çocuk görüyorum ama hadi hayırlısı
Amin canım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinİnşallah herşey gönlünüzce olsun ☺
Amin inşallah sagolun ❤yokluğu zor kimse halinden anlamıyorAmin canım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin
Aynen öyleHayırlısı olsun sağlıkli olsunda artık cinsiyet çok da önemli değil![]()
Doktora gitmeye başlayınca hayırlısıyla olur artık herşey ilerledi artk kucağına alınca unutursun hatta o haberi dktrdn duyduğun an anne adayısn artık Bence seninde yakın bu haberi almanAmin inşallah sagolun ❤yokluğu zor kimse halinden anlamıyor
Ay agzinizdan bal damlıyor inşallah öyle olur ❤Aynen öyle
Doktora gitmeye başlayınca hayırlısıyla olur artık herşey ilerledi artk kucağına alınca unutursun hatta o haberi dktrdn duyduğun an anne adayısn artık Bence seninde yakın bu haberi alman
Olur canım Allah yardım ediyor yeterki dua et ve yolunda bulunAy agzinizdan bal damlıyor inşallah öyle olur ❤
Evet doğru diyorsunuzOlur canım Allah yardım ediyor yeterki dua et ve yolunda bulun