• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Lütfen acil yardım..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

chemengg41

mevsume.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
312
2
116
İstanbul
merhabalar kızlar.. ben aranıza yeni katıldım..
aslen izmitliyim ma üniversite nedediyle konyada okudum ve buraya geldi ailemde..
şimdi 1 ay sonra nişanım var sözlüm de aileside şehir dışından gelecek..
benim sizden ricam şu..

eğer konyada yaşayan ve bilen birileir varsa nişan için alış verişi nerelerden yapabiliriz..???
ikinciside nişan için çok büyük olmayan salon tarzı yerler var mı???
Neolur bilginisi olana rakadaşlar bana bi yol göstersin çıkmaz girdim ruhum daralıyor düşündükçe..
öğrencilik hayatım böyunca böyle şeylerle hiiç işim olmadığından bilmiyorum..
neolur lütfen acil yardım...

bilmiyorumkismile :çok üzgünüm: senağlama kafamçokkarıştı eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
evet kübraa41 ben de senin durumunda sayılırım benim de bu bilgilere ihtiyacım var. Bizimkine de 1 ay kadar var hatta daha az. öğrendiklerimizi paylaşalım kolaylıklar diliyorum.

slm kızlar!
eğer kıyafetleriniz klasik olacaksa valiliğin orda kayalıpark dediğimiz bi mevki vardır oraya gittiğinizde bedesten içi nerde diee sorsanız herkes gösterir size.
onun hariicinde zaferde ve alaaddin civarında çok güzel mağazalar var.
setrms, tekbir, miss poemin yanında küçük bi mağaza var orada harika şeyler bulabilirsiniz. isa özkan var.
zaferi ince eleyin sık dokuyun derim ben sizee çok güzel mağazalar keşfedebilirsinz eminim.. kolay gelsin şimdiden..

adress'i söylemeyi unutmuşum. oradada çok güzel abiyeler bulabilirsinz. siz en iyisi alaaddin tarafından setrmsden başlayarak zafere doru yürüyün. bi sürü mağaza var. adreste o hizada. bi mağaza daha vardı ama hatırlayamadım şimdii

önerilerinz ve yardımlarınız için çok teşekkür edeirm .. dediğiniz yerlere mutlaka bkıcam ama.. benim sıkıntım daha çok nişan yeri ve nişan için çıkılacak alışveriş var ya onunla ilgiliydi.. yazımdada belirtmiştim zaten.. ama yinede önerilerinz içn çok teşekkürler..
opuyorumnanaktan

Back