E Elamasal Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2018 24 5 86 35 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elamasal #1 ARKADASLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR TAHTA KURUSU DENEN İLLET LE MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE BİR TÜRLÜ BİTMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM COCUKLARIM UYUYAMIYOR ARTIK KAC DEFA İLACLAMA SİRKETLERİYLE ANLASTIM FAYDA ETMEDİ
ARKADASLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR TAHTA KURUSU DENEN İLLET LE MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE BİR TÜRLÜ BİTMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM COCUKLARIM UYUYAMIYOR ARTIK KAC DEFA İLACLAMA SİRKETLERİYLE ANLASTIM FAYDA ETMEDİ
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.596 798 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elamasal #2 Kurtuluş zor oluyor maalesef duyduğuma göre. Buharla ilaçlama şeklinde bir sistem varmış çok işe yarıyormuş, 3 defa gelip ilaclaniyor. Bir araştırın isterseniz . Birde elbiseler, dolap içleri hepsi yıkanıp dezenfekte yapılmalı.
Kurtuluş zor oluyor maalesef duyduğuma göre. Buharla ilaçlama şeklinde bir sistem varmış çok işe yarıyormuş, 3 defa gelip ilaclaniyor. Bir araştırın isterseniz . Birde elbiseler, dolap içleri hepsi yıkanıp dezenfekte yapılmalı.