- 22 Şubat 2008
- 2.577
- 14
Dun aksam bebegin kimildamadigini fark ettim saat 8gibi 38+5 teyim esimi aradim geldi hastaneye gittik makinaya bagladilar sukur ki kalp atislari iyiydi ama az sancim vardi ve orda kaldigimiz surece yinede kimildamadi.Hemsire bugunden icin yarin gelin dr gormeli dedi icimi korku aldi neyse sabah 10.30 da yine hastanedeydik makinaya yine baglandi 45dk yine hareket yok ama kalbi saat gibi hemsire geldi ultrasonda dr gorecek dedi icim kiyildi indik dr bakti olctu bicti ve dediki BEBEK MAKAT GELISLI BOYLE OLMAMALIYDI daha 1hafta once ebe muaynesinde bas asagida demisti cildirdim nasil olur ya bebek 39. haftada donermi ya ne olur soyleyin ve dr dediki bebek cok saglikli biraz minik ama herseyi iyi kaldiki butun gebeligim saglikli besinlerle gecti nasil minik olur ama burda ultrason kilo vs soylenmiyor dogunca olcuyorlar...ve dr bana 3 secenek sundu 1.BEBEGI POPO GELISIYLE ALABILIRIZ AMA COK ZOR OLUR RISK VAR DEDI 2.BEBEGI KARNINDA DONDURMEYE CALISIRIZ %60 BELKI DONDURME SANSI VAR DEDI 3.ISE SEZERYAN ve bu gece konusun yarin ptesi sizi arayip tekrar cagiricaz bugun konusun tartisin internetten bakin arkadaslariniza danisin dedi belki yarin bebegi alicaklar lutfen cevap yazin bebek nasil doner ya nasil bu kadar dengeli beslenmeme ragmen ve esimle o kadar uzun insanlar olmamiza ragmen biraz minik olur kilosunu verseler icim rahatlardi soylemedilerde yardim edin ne yapayim kizimi riske atamam esimde belli etmiyor ama gergin acil cevaplarinizi bekliyorum